Effekten af Top Coat - Giv dine farver nyt look

Kender du det, at du har nogle yndlingsfarver i din samling, som du bruger gang på gang? Kunne du tænkte dig en nem og billig måde at genbruge disse farver på og samtidig give dem et helt nyt look? Så læs med her!

Hos Neglefeber elsker vi at forny gamle farver - og derfor er vi vilde med Makear's forskellige Top Coats. De giver hver sin effekt, hvor alle farver får et helt nyt og spændende look.

På billedet nedenfor ses Top No Wipe Black samt White Dot, Moonlight og Gold. 

Dot fra Makear er en Top Coat med enten små hvide eller sorte pletter, som giver den flotteste effekt. Moonlight er en spændende Top Coat med en utrolig effektivt af skinnende knuste diamanter, hvor Top No Wipe Gold er en klar top coat, der indeholder små guldstykker. 

Man kan ligeledes gøre en stor forskel for et look med Top No Wipe Perfect Matte, illustreret på nedenstående billede, som er en Top Coat med en matterende effekt. Kombinationsmuligheder er også muligt, hvor du kan kombinere det blanke og matte ved eksempelvis at male matte "skulpturer" på neglefladen. På den måde sker der lidt uden, at det er meget iøjenfaldende.