Hvilken startpakke skal jeg vælge?

Hvilken startpakke skal jeg vælge?

Dette blogpost er til dig som er ny kunde og er i tvivl om hvilke produkter du skal vælge. Blogpostet vil give dig en oversigt over vores startpakker samt hvilke produkter vi anbefaler til skøre / tynde negle.

Startpakker:

Hos neglefeber har vi gjort det nemt og overskueligt, ved at udvikle 4 startpakker, som indeholder alt du skal bruge.

Gel polish:

Gel Polish startpakken indeholder alt hvad du skal bruge til at komme igang med at påføre farve til dine negle der er endnu mere holdbare end klassisk neglelak. Gel Polish er nemlig en hybrid mellem neglelak og en tynd gelé. Formålet er, at lakken skal holde sin farve og shine i helt op til 3 uger, så du ikke længere behøver at bruge tid på at ordne negle hele tiden.

Gel Polish skal aftages med acetone og påføres på ny hver 2.-3. uge.

Gele:

Gelé startpakken indeholder alt hvad du skal bruge til både at forstærke eller forlænge din egen negl. Med den korrekte opbygning, vil gelé give en øget styrke til din naturlige negl og holde 3-4 uger.

Gel´ er nemt at arbejde med og kræver minimal tilfiling. Det er en smule mere flydende end AcrylicGel og kræver derfor en lidt hurtigere hånd. Dog er det selvnivellerende, hvilket sikrer en flot jævn overflade.

Gelé skal helst opfyldes ca. hver 3. uge for at holde sig pæne og sunde. Det kan også files af hvis fuld aftagning ønskes.

Acrylicgel:

AcrylicGel startpakken indeholder også alt hvad du skal bruge til både at forstærke eller forlænge din egen negl. Med den korrekte opbygning, vil AcrylicGel ligeledes give en øget styrke til din naturlige negl og holde 3-4 uger.

AcrylicGel er tykkere i konsistensen og kan godt minde lidt om modellervoks. Det er altså ikke selvnivellerende, men skal formes rundt på neglen indtil man er tilfreds med overfladen.

AcrylicGel skal helst opfyldes ca. hver 3. uge for at holde sig pæne og sunde. Det kan også files af hvis fuld aftagning ønskes.

Press on:

Soft Gel Press On Tips startpakken indeholder også alt hvad du skal bruge til at forlænge din egen negl på en let og hurtig måde. Tipperne fylde hele neglen og påføres let med den UV hærdende Press On Gel Glue. Tipperne er yderst skånsom mod den naturlige negl, da de er enormt lette af opløse i acetone.
Denne startpakke er ideel til dig som er ny begynder og som ønsker en hurtig og skånsom metode til forlængelse af egen negl.

Soft Gel Press On Tips skal aftages med acetone og påføres på ny hver 3.-4 uge.

Derudover har vi følgende anbefalinger, til dig som har skøre / tynde negle:

Rubber base:

Rubber Base er en tykkere Base Coat, som er fleksibel og bøjes sammen med den naturlige negl. Dette gør den især egnet til flagende, skøre, tynde eller flækkende negle. Dertil er Rubber Base designet til at give ekstra styrke, hvilket gør den god til at give en let forstærkning. Rubber base kommer på flaske, og kan påføres på samme made som den klassiske basecoat, eller opbygge neglen med en lille apex for mere styrke.

Se følgende videoguide, for uddybning: https://youtu.be/zgHmy4tj4Dg

NB. fiber base er ikke en nødvendighed, men sammen med rubber base, giver den ekstra styrke.

Builder base:

Builder Base er en gelé på flaske som enten pensles på i 1-2 tynde lag direkte fra flasken, eller opbygge neglen med en lille apex, på samme måde som rubber base. I og med den er en gel, er den en smule stærkere end rubber base.

Se følgende videoguide, for uddybning: https://youtu.be/yrV2MH8_blg