PÅSÆTNING AF SKABELON

Alt om skabelonen
I dette blogpost vil vi fortælle alt om skabelonen, dens funktion, påsætning og placering. Ønsker man at se hvordan man bruger skabelonerne, henviser vi til vores videoer.

Kort om skabelonen
En negleskabelon er en platform hvor du kan bygge din negleforlængelse på. En skabelon kan være lavet af papir, aluminium, og eller en blanding. Skabelonen har en klistret underside, som gør at de klistre til neglen og ikke falder af. Skabelonernes mange hjælpelinjer, gør dem ideele at arbejde med - også selvom man er nybegynder. Hjælpelinjerne viser hvor man skal placere sit produkt.

Påsætning
Ved påsætning af skabelon er det vigtigt, at der er plads til huden omkring neglen. Huden vil presse skabelonen, og gøre neglen bred. Hvis du derimod klipper den til i siderne, vil du kunne pinche skabelonen ind under neglen, så den passer.

Når du påsætter skabelonen, er det også vigtigt at skabelonens åbning passer med den frie kant. Passer den ikke, klippes den til.
Billederne nedenunder viser hvordan skabelonen sidder hvis man ikke gør noget. Skabelonens sider, vil side på huden langs neglen, og skabe en brede, fordi huden sidder i vejen for at skabelonen kan komme helt ind under neglen. 


Billederne herunder viser hvordan skabelonen sidder meget mere tæt, når man har klippet en åbning, der giver plads til huden. Man skal klippe der hvor ens naturlige negl frigøres fra fingeren. Hellere klip for stor en flap, end en for lille en. Åbningen firgøre plads til huden, så man kan pinche skabelonen helt tæt ind under neglen. 

 


Skabelonens placering, i forhold til den ønskede form
Alt efter hvilken form man ønsker, peges skabelonen enten lidt op eller lidt ned.
- Hvis man vil lave en ballarina, stiletto eller oval, skal skabelonen pege lidt ned ad.
- Hvis man vil have en square skal skabelonen være lige, vandret med fingeren.

Aftagning
Når du aftager skabelonen, skal dette gøres når du er færdige med at forme neglen med dit produkt, og det er hærdet. Først fjerner du flapperne, så de slipper neglen. Med tommel og pege, klemmer/pincher du skabelonen, så den slipper neglen, og forsigtig vipper du den nedad.

Skabelonerne kan ikke genbruges.