KLASSISK GELPOLISH VS. RUBBER BASE

I denne blogpost vil vi give et godt overblik over klassisk Gel Polish, Rubber Base samt hvad forskelle og ligheder er på de to produkter.

Hvad er klassisk Gel Polish

Vores klassiske Gel Polish er en blanding mellem den traditionelle neglelak og en tynd pigmenteret gelé. Gel Polish hærder først når den kommer ind i en UV-lampe – i modsætning til normal neglelak som skal lufttørre. Når man påfører Gel Polish bruger man først Base Coat, derefter 1-2 lag Gel Polish farve og afslutningsvist Top Coat. Konsistensen er tynd/flydende og man kan med lethed ”glide” produktet ud på neglen.

Hvad er Rubber base?

Rubber Base er et tykkere produkt, som kan bruges både som en forstærkende Base Coat under klassisk Gel Polish eller som det eneste lag farve (hvis det er en af de farvede Rubber Base man vælger). Rubber Base er udviklet til at være ekstra fleksibel og kan dermed bøje sammen med den naturlige negl. Dette gør den især egnet til flagende, skøre, tynde eller flækkende negle. Dertil er Rubber Base designet til at give ekstra styrke, hvilket gør den god til at give en let forstærkning. Rubber Base er desuden en Base Coat i sig selv, hvilket betyder, at man kan påføre den direkte på naturneglen uden at bruge den klassiske Base Coat under. Når man påfører Rubber Base påføres 1 tykt lag Rubber Base og afslutter Top Coat. Konsistensen er forholdsvist tyk og det kræver derfor lidt ekstra tid til at ”modellere” den ud på neglen. Rubber Base kommer både i en Clear (gennemsigtig) version samt med farver. Den gennemsigtige bruges mest hvis man benytter Rubber Base under klassiske Gel Polish farver. De farvede Rubber Base anvendes i stedet hvis man ønsker at bruge sin Rubber Base som farve i sig selv.

Nude rubber base og colour rubber base

I vores sortimenet har vi også både Nude rubber base og Colour rubber base. Begge disse har den samme formel som den klassiske rubber base. Altså at de er tykkere i konsistensen, samtidig med at de giver styrke og fleksibilitet til neglen. Udover dette, er begge produkter udstyret med pigment, altså farve. Det vil sige at produktet også tilføjer farve til din negl. 
Vores Nude kollektion er, som navnet siger, med nude/svage lyserøde toner. Vores colour rubber base, er med de skønneste pastel farver. Begge produkter vil tilføje neglen et meget blødt/soft farve look - hvor de klassiske gelpolish har en meget solid farve.

Hvad er forskellene på Gel Polish og Rubber Base?

 1. Konsistens
  Gel Polish er helt tynd hvorimod Rubber Base er tyk.

 2. Påføring
  Gel Polish er let at ”flyde på” fordi den har en tynd konsistent. Det kræver 1-2 lag før Gel Polish opnår den korrekte farve. Gel Polish kræver desuden brug af både Base Coat og Top Coat.
  Rubber Base er tyk og skal dermed ”modelleres” på neglen. Den tykke konsistens gør dog, at man kun behøver 1 lag for den fulde effekt. Rubber Base kræver kun Top Coat (Base Coat can undlades).

 3. Farvestyrke
  Gel polish er meget pigmenteret, hvilket giver et meget solidt farvelook. Rubber Base er derimod lettere mpigmenteret, hvilket gør, at farven er blødere.

 4. Egenskaber
  Klassisk Gel Polish giver kun en meget meget let forstærkning af naturneglen, idet den er helt tynd.
  Rubber Base giver derimod styrke og kan bøje ekstra godt med den naturlige negl. Dette øger holdbarheden og gør den ideel til folk med flagende, skøre, tynde eller flækkende negle.