Step-by-Step: Soft Gel Press On Tipper

Påføring af Soft Gel Press On Tips

For at opnå den perfekte påføring af Soft Gel Press On Tipper, bør du følge denne fremgangsmetode: 

1) Find de størrelser af tipper, som passer til alle 10 af dine negle. Det er vigtigt, at tipperne hverken er for store, eller for små. For små tipper vil presse din naturlige negl og kan skabe negleskader. En for stor tip vil ramme din hud og øge risikoen for kontaktallergi med produktet. Find derfor helt passende størrelser og fil gerne tippen til i siderne og ved neglebåndet for at den rammer din naturlige form og størrelse perfekt.

2) Når du har fundet de helt rigtige størrelser, skal tipperne files indvendigt, så der skabes en ru underflade, som kan hæfte til limen. Dette kan gøre med f.eks. en 100/180 grit neglefil eller en fin bit på en elektrisk neglefil. Efter du har file alle tipperne grundigt indvendigt, renses de indvendigt med Cleaner for at fjerne alt støv og snavs.

3) Udfør en effektiv PREP af naturneglen (se blogpost om PREP)

4) Påfør et helt tyndt lag Base Coat. Når du påfører Base Coat, skal du gnubbe/gnide den godt ind i neglen for at sikre en optimal hæftning. Husk også at forsegle den frie kant ved at påføre produkt helt ude på spidsens tip. Forseglingen gør, at der ikke kommer snavs, væsker osv. ind under lakeringen og skaber lift. Hærd din Base Coat i vores store Dual LED Flash UV-lampe fra The Gel Collection i 60 sekunder. Bemærk, at der vil være det man kalder for et ”sticky layer” på Base Coaten efter hærdning. Det er et ganske tyndt lag af uhærdet Base Coat, som skal sikre, at det næste lag har noget at hæfte fast i. Sticky layer er altså nødvendigt og helt normalt.

5) Placér noget Press On Gel Glue på tippen. Brug spidsen af tuben til at glide produktet rundt så det fylder hele det område, hvor tippen vil røre din naturlige negl. Det er vigtigt at påføre den helt rigtige mængde Gel Glue for at få et godt resultat. Hverken for meget eller for lidt.
Påfør tippen hvor du starter med at placere tippens bagkanten mod neglebåndet, hvorefter du vipper den ned over resten af neglen, så den til sidst fylder hele neglen. Vær opmærksom på, at der ikke må være lufthuller i limen under tippen, og at limen og tippen skal klæbe til hele neglen. Vær også opmærksom på, at limen ikke må flyde ud over tippens kanter og ramme huden. Såfremt den gør det, er der påført for meget lim. Eventuelt produkt der rammer huden skal fjernes med det samme. Dette kan eventuelt gøres let med en rosenpind.

6) Når tippen sidder perfekt, der ikke er nogen lufthuller og den dækker hele neglen, kan du forsigtigt flytte neglen ind under Mini Dual LED Flash UV lampen for at hærde limen - hold med den anden hånd stadig tippen på plads, så den sidder perfekt indtil den er helt hærdet. Efter ca. 10-15 sekunder bør limen været hærdet nok til, at tippen sidder fast uden at flytte sig. Forsæt dette på alle 5 eller 10 fingre afhængig af hvad du foretrækker.

7) Når alle tipper er korrekt placeret og hærdet i mini UV lampen, skal de gennemhærdes i den store Dual LED Flash lampe i 60 sekunder.

8) Når tipperne er hærdet i den store UV lampe i 60 sekunder, skal overfladen på alle tipperne buffes, således at der skabes en ru overflade, som Gel Polish kan hæfte på. Rens med Cleaner efter buf for at fjerne alt støv og snavs.

9) Fortsæt med at påføre Gel Polish (se blogpost om påføring af Gel Polish.