ALT OM VORES PRODUKTER

Inden du begynder at læse
Dette blogpost er lidt langt, da vi har mange produkter. Teksten til billederne er dog ikke kompliceret, men nemme at forstå. Brug evt genvejen: Ctrl + F 

Denne funktion lader dig søge på siden. Søg efter det produkt du leder efter.

Til sidst i blogpostet, er der et afsnit om de mest almindelige problemer, som kan opstå ved produkterne.

Generelt om Makear
Hos Neglefeber har vi fået æren af at forhandle Makear, som er kendt for deres holdbare produkter af høj kvalitet og enormt høje pigmentering. Dertil er de 3-free hvilket betyder, at de er fri for både formaldehyd, toluen og DBP.

Primer


Neglefebers primer er ligesom dobbelt klæbende tape. Du påfører den efter prep (forberedelse af naturneglen) hvor den så sørger for at Base Coaten binder/hæfter sig bedre til neglen. Den er fri for methacrylsyre og er derfor blidere ved neglen og svier ikke ved påføring.

Dehydrator


Makear dehydrator er en professionel forberedelse til rengøring og affedtning af neglepladen. Udtører neglen, og fjerner resterende olier i neglen. Det forbedrer vedhæftningen og forstyrrer ikke pH-balancen. Påfør et tyndt lag dehydrator og vent på, at det tørrer. Påfør derefter primer (hvis nødvendigt) ellers påfør base coat eller andet UV produkt.

Base coat
Base coat er betegnelsen for det første lag i processen, hvad end der der tale om en gelpolish lakering, forstærkning eller forlængelse. Hos Neglefeber har vi forskellige former for basecoat, alle med samme udgangspunkt, nemlig at være det første lag, men alle har også hver deres specielle ekstra funktion.

Alle former for basecoat efterlader et stickylayer / fedtlayer. Dette er normalt. Dette skyldes at der er en minimal procentdel af de kemiske stoffer der ikke hærdes. Dette stickylayer skal ikke fjernes.

Normal basecoat


Bruges som beskrevet ovenover. Som første led i processen. Base coaten kommer på flaske og påføres direkte på neglen. Hvis du gnubber/gnidder produktet godt ned i neglen, skaber du en god hæftning mellem produkt og negl.

Fiberbase

Fiber Base har alle kvaliteter som den klassisk Base Coat. Den påføres på samme måde som den klassiske basecoat.Dog indeholder den små mikrofibre der giver ekstra forstærkning til tynde og bløde negle. Disse fibre kan ses når produktet påføres, og vil ligne fnuller. Endelig ikke begynd at fjerne dem, da det netop er fibrene. Hvis man føler de stikker udover, kan man med fordel tage en tør pensel og kører hen over den frie kant, og ned langs siderne

Rubber base

Rubber Base er en tykkere base coat, som er fleksibel og bøjes sammen med den naturlige negl. Dette gør den især egnet til flagende, skøre, tynde eller flækkende negle. Dertil er Rubber Base designet til at give ekstra styrke, hvilket gør den god til at give en let forstærkning. Rubber base påføres på samme made som den klassiske basecoat.

Nude rubber base

Nude rubber base, er en tykkere base, med en naturlig farve. Nude Rubber Base er en del af Gel Polish serien og er et 2-i-1 produkt, der kombinerer Elastic Base Coat og farve i ét. Serien består af 8 forskellige naturlige farver, og en mælkehvid. Denne nye innovative lak gør altså din Gel Polish rutine endnu lettere og endnu mere effektiv! Nude rubber base påføres på samme made som den klassiske basecoat, man kan dog med fordel ligger et lag på hele neglen, uden at hærde, placere en stribe produkt langs midten af neglen på den lange led, venter 2-3 sekunder, vender så hånden på hovedet i 2 sekunder, og så ind i lampen, så burde du få en rigtig pæn negl, ved at skabe en naturlig apex. Tyngdekraften arbejder til din fordel!

Color rubber base

Makear Color Rubber Base er en del af Gel Polish serien og er et 2-i-1 produkt, der kombinerer Elastic Base Coat og farve i ét. Denne nye innovative lak gør altså din Gel Polish rutine endnu lettere og endnu mere effektiv! Serien består af 12 helt igennem smukke pastellfarver, der har en helt ekstraordinær hæftning til neglen. Color rubber base påføres på samme made som den klassiske basecoat, og det ekstra ordinære er, at du ikke behøver en farve!

Builder base

Builder Base serien fra Makear er ideel til dig der ønsker at forstærke din naturlige negl - uden at skulle mestre teknikkerne for Gelé og AcrylicGel. Builder Base er nemlig en gelé på flaske som pensles på i 1-2 tynde lag direkte fra flasken ( I stedet for at bygge den op som klassisk gelé). Builder Base holder ofte i 2-3 uger. Det anbefales derfor at lave opfyldning hver 2. uge. Med Builder Base behøver du ikke at påføre farve efterfølgende. Man kan dog sagtens påføre Gel Polish på Builder Base såfremt man ønsker dette.

Gelpolish farver

Gel Polish er en blanding mellem traditionel neglelak og en tynd gelé. Lakkens farve er angivet ved et nummer i toppen, og en 1:1 farvedut. Gel Polish tørrer derfor ikke af sig selv, men skal hærdes under UV-lys. I langt de fleste tilfælde holder Gel Polish op til 3 uger. Ved den tid er udgroningen ved neglebåndende som regel også så bred, at man ønsker at friske den op. Gel Polish kan aftages opløses i acetone og er derfor nem at få af på en skånsom måde. Efter aftagning kan man blot påføre en ny farve med det samme. Man kan ikke lave opfyldning på Gel Polish.

Alle former for gelpolish efterlader et stickylayer / fedtlayer. Dette er normalt. Dette skyldes at der er en minimal procentdel af de kemiske stoffer der ikke hærdes. Dette stickylayer skal ikke fjernes.

Gel polish hærder ved LED-lampe (min. 48W) = 1min) 

Cat eye

Cat Eye er en Gel Polish kollektion med Cat Eye effekt. Det er altså Magnetiske lakker som du selv kan give effekt som ønsket med en Cat Eye Magnet. Farven påføres på samme måde som den klassiske gel polish, hvor efter man holder magneten hen over neglen, uden at røre den. På den måde får man de magnetiske partikler i farven til at flytte sig. Man hærder først farven, efter man har rykket rundt på partiklerne. Alt efter hvordan man placere magneten rundt om neglen, vil partiklerne flytte sig. Man kan også arbejde med to magneter, og skabe et fedt udtryk! For at få en mere intens og fremtrædende farve, kan man lægge en sort under.

Problemer med gelpolish
Hvis du oplever, at der kommer rynker eller der kommer striber i din Gel Polish når du hærder den i UV-lys, er det fordi du har påført et for tykt lag. Tag det af igen og påfør helt tynde lag. Hellere 3 helt tynde lag end 2 tykke lag. Alternativt kan det være fordi du holder penslen forkert når du påfører lakken. I stedet for at pensle lodret på neglen, så hold penslen næsen vandret med neglen. Dette gør nemlig, at du "flyder" din Gel Polish mere jævnt på istedet for ubevist at "skrabet" farven af ved hver enkelt strøg.

Topcoat
En Top Coat No Wipe der giver glans og holdbarhed samt beskytter mod misfarvninger. Ligesom med vores basecoat, har vi hos neglefeber også forskellige former for topcoat, med hver deres effekt. Alle påføreres på samme måde, og har samme funktion. Netop sidste skridt i processen, for at afslutte den flotte lakering. Sætningen no wipe, indikere at topcoaten ikke efterlader et stickylayer, som skal fjernes.

De forskellige former for topcoat hos makear er følgende:
Top coat no wipe, Top no wipe perfect gloss, Top Matt Extreme, Top No Wipe gold (en topcoat med guldstykker), Top No Wipe silver, (en top coat med sølv stykker) og Top No Wipe Moonlight (en topcoat med små diamant glimmer stykker)

 

Builder gel

Builder Gelé er et negleprodukt, der har til formål at forstærke den naturlige negle eller lave forlængelser med enten tipper eller skabelon. Buildergel kommer i en lille bøtte, hvortil man bruger en pensel til at få produktet ud. Den flydende masse påføres på neglen med en pensel og forbliver flydende indtil det hærdes under UV-lys. Gelé er forholdsvist flydende med en selvnivellerende konsistens. Det er derfor let at opnå en flot og jævn overflade på neglen. Dog kan man risikere, at geléen flyder ned i neglebåndsområdet hvis man ikke får den hærdet i UV-lys hurtigt nok. Man skal derfor have en "hurtig hånd". Du kan lave en lyn-hærdning mellem hver enkelt negl du arbejder med, for at sikre, at geléen ikke løber ned i neglebåndende. Du gør dette ved blot at hærde neglen i 5-10 sekunder inden du går videre til den næste negl. Det hærder lige det øverste lag af geléen og danner en "kapsel" så det ikke løber.

I langt de fleste tilfælde, holder neglene 3-4 uger. Vores anbefaling er, at man laver en opfyldning ca. hver 3. uge for at holde dem smukke og stærke. Såfremt man vil have dem af, kan man enten file dem helt tynde og lade produktet vokse ud med den naturlige negl, eller aftage dem ved filning. Gele kan nemlig ikke opløses. Aftagning ved filning kan enten gøres med en manuel fil eller med en elektrisk neglefil.

Gel hærder ved LED-lampe (min. 48W) = 1min)

Gel & Go

GEL&GO er den nyeste og bedste Builder Gel (Gelé) fra Makear. Den er specielt designet til let og præcis påføring, så der kun kræves minimal tilfilning. Den er hård og derfor yderst holdbar og modstandsdygtigt over for slag og skader og dens mellemtykke konsistens gør den let selvnivellerende, men dog uden at glide ned i neglebåndene.

Ydermere har Gel&Go en dækkeevne på 100%, hvilket gør den perfekt som base til fransk manicure eller til blot lade neglen være dækket af gele - uden behov for Gel Polish.

På grund af dens multifunktionalitet, kan den blive brugt både til professionelle klinikker såvel som til begyndere, der lige er begyndt at arbejde med gelé.

Gel&GO påføres med en pensel, på samme måde som buildergel. 

Gel&Go hærder ved LED-lampe (min. 48W) = 1min

AcrylicGel

AcrylicGel er et negleprodukt der har til formål at forstærke den naturlige negle eller lave forlængelser med enten tipper eller skabelon. Produktet kommer i en bøtte, og man skal bruge en spartel til at tage produktet op. AcrylicGel er forholdsvist tyk og skal "duppes/formes" på med en pensel mættet med Cleaner-væske. Når produktet sidder som ønsket på neglen, skal den hærdes under UV-lys. AcrylicGel har en tykkere konsistens og flyder ikke af sig selv. Man kan derfor arbejde på den så længe man har brug for. Dog kan det i nogles tilfælde være lidt vanskeligt at få formet en jævn overflade uden "buler".

I langt de fleste tilfælde, holder neglene 3-4 uger. Vores anbefaling er, at man laver en opfyldning ca. hver 3. uge for at holde dem smukke og stærke. Såfremt man vil have dem af, kan man enten file dem helt tynde og lade produktet vokse ud med den naturlige negl, eller aftage dem ved filning. AcrylicGel kan nemlig ikke opløses. Aftagning ved filning kan enten gøres med en manuel fil eller med en elektrisk neglefil.

Akrylgel hærder ved LED-lampe (min. 48W) = 1min

Nailart:
Hos Neglefeber har vi en masse lækre produkter til nailart som glimmer, sten og folie. Men vi har også to former for gel til nailart. Paintgel og Proart gel.

Paintgel

Paint Gel kollektionen er designet perfekt til at skabe unikke nail art kunstværker på dine negle med pensel eller svamp. Den perfekte farvemætning gør, at man med et enkelt penselstrøg kan få fuldt dækkende dekorationer. Den kommer i en lille bøtte hvilket gør det let at arbejde med pensel.

Proart /Stamping gel

ProArt kollektionen er designet perfekt til nail art stamping (stempling) og til at skabe unikke kunstværker på dine negle med pensel eller svamp. Det er en No Wipe gel, og kræver derfor ikke, at man renser med Cleaner efter hærdning. Påfør gel’en på en lille plaette og brug en pensel til påførelse.

På grund af dens unikke formel, kan du nemt lave helt tynde dekorationer, der lægger sig pænt fladt på neglen. Et enkelt penselstrøg efterlader en perfekt farvemætning og krymper ikke, hvilket giver tid til at forfine hver dekoration. Alle ProArt farverne kan også let kombineres med hinanden for at skabe en helt unik farvepalette.

Hvis dit produkt ikke hærder?
Når et produkt ikke hærder ordentligt, er problemet stort set altid ved UV-lampen.

Først skal du naturligvis tjekke, om lampen har en defekt. Tjek om alle dioderne inde i lyskammeret er tændt og at der ikke sidder rester af gammelt produkt og blokerer for lyset. Såfremt UV-lampen ser ud til at fungere som den skal, kan det være, at lampen er for gammel. En UV-lampe skal som hovedregel skiftes hver 2. år, da lyset over tid bliver mindre og mindre effektivt.

Såfremt intet af ovenstående er et problem, kan det måske være, at du har en UV-lampe der simpelthen ikke er god nok. Alle de UV-lamper vi sælger her på Neglefeber.dk, er at yderst høj kvalitet - og vi garanterer altid, at de hærder alle slags produkter effektivt. Såfremt du dog har købt en lampe fra en anden forhandler, kan vi ikke garantere kvaliteten. Den hyppigste udfordring vi støder på er, når UV-lamper skal have strøm igennem en USB adaptor. De fleste standard USB adaptorer kan nemlig højest levere mellem 5W og 20W. Så hvis UV-lampen reelt skal bruge 48W (eller endda 72W) kommer der slet ikke nok strøm igennem til at levere den krævede styrke. Såfremt du har en UV-lampe der kræver USB adaptor, skal du derfor sørge for at din adaptor kan levere den krævede mængde strøm. Det kan de færreste adaptorer, hvorfor de fleste finder det mest optimalt at skifte lampen ud med en der fungerer uden adaptor.