Indkøbskurv

Luk

  Julegave inspiration 2023

  Argument 1: "Du får mere tid til at være alene"

  Forestil dig dette: Mens du er optaget af at kreere de mest fantastiske negledesigns, har din partner pludselig mere tid til sine egne hobbyer og tror, at du ligeledes gør det for deres skyld. 
  Så hvad kan du sige? "Skat, når jeg er travlt optaget med mine negle, har du fri til at se film, spille videospil eller noget helt tredje i fred og ro. Det er win-win!"

  Argument 2: "Jeg bliver selvstændig og uafhængig"

  Din partner kan jo aldrig sige nej til, at du bliver mere selvstændig, vel? Så når du er i gang med at overtale, siger du ligeledes: "Når jeg kan lave mine egne negle, er jeg mere uafhængig og behøver ikke at gå til salonen hele tiden. Det er både tid- og pengebesparende!".

  Argument 3: "Jeg føler mig ekstra smuk"

  Vi har alle hørt, at: "Når du ser godt ud, føler du dig godt tilpas." Så hvorfor ikke udnytte denne følelse? Sig til din partner: "Når mine negle er smukke, føler jeg mig meget mere selvsikker. Det gør mig til en gladere udgave af mig selv, og det vil bestemt glæde dig også."

  Argument 4: "Kreativitet er sundt"

  Neglelooks er en form for kreativitet, der forbedrer vores sind og humør. Derfor kan du fortælle din partner: "Når jeg laver negle, får jeg muligheden for at udtrykke min kreativitet og lade min fantasi flyve frit. Det gør mig glad”. Happy wife, happy life!

  ×

  Vælg variant