DRØMMER DU OM DE PERFEKTE NEGLE?

Sold out

Denne fantastiske maskine er til dig som ELSKER kunstige negle og forstår vigtigheden i, at have en god elektrisk neglefil. Du får en maskine som er gennemtestet og har solgt mere en 8.000 eksemplarer med tilfredse kunder.

Om Nailit 🇩🇰

Nailit® er et DANSK brand!

Det sikre dig som kunde, at du altid kan stole på den gode service, men ikke mindst et produkt, som er gennemtestet og holder til alt arbejde med kunstige negle. Skulle det alligevel ske, at der opstår problemer med maskinen, har du naturligvis 2 års garanti!

Neglefeber.dk er Danmarks eneste forhandler af Nailit®

VIDEOINSTRUKTIONER - Så du bedre kan forstå produktet og dets komponenter, vil du modtage en detaljeret og let forståelig videoinstruktion, helt gratis. Du skal blot scanne en QR-kode som ligger i pakken.

NEM AT BRUGE - Maskinen har en kraftig motor med hastighedskontrol. Hastigheden kan justeres kontinuerligt mellem 0 og 30.000 omdrejninger pr. minut.

STØJ & VIBRATION - Uanset om det er hjemme eller i neglesalonen, er denne kraftfulde neglefil stille og næsten vibrationsfri, selv ved maksimal ydeevne.

HÅND ELLER FODKONTROL - Styr hastighed og kraft i hånden eller vælg let betjening med fodpedalen som er inkluderet i pakken.

Robust Design

Køber du produkter fra Nailit® bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Der bruges f.eks. knapper på maskinen som aldrig vil bryde sammen.

Høj Kvalitet

Selve maskinen bruger kun komponenter som har været gennemtestet i flere år for at undgå defekter. Nailit® går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Garanti

Vi kan alle lave fejl og derfor sikre vi dig en garanti på 2 år. Skulle du støde ind i problemer med produktet, er du altid vilkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning til dig. Vi vil KUN have tilfredse kunder!

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Sabine S.  - 15 JUNI 2020

"Produktet er i høj kvalitet ift. prisen. Efter at have prøvet den, er jeg meget tilfreds. Man kan slet ikke sammenligne den med billigere alternativer. Jeg vil anbefale produktet til andre."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Katja T.  - 4. FEBRUAR 2020

"Rigtig godt produkt. Jeg er glad for, at produktet lever op til mine forventninger"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Caroline S.  - 26 JANUAR 2020

"Dette produkt er fantastisk. Jeg kan lave mine negle på under halv tid nu! Nem at bruge og giver flotte resultater. Jeg vil meget gerne anbefale produktet til andre."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KERAMISKE BITS SOM PASSER TIL MASKINEN

Sold out

Sold out

Sold out

VI HAR KUN ET BEGRÆNSET ANTAL TILBAGE!

VIL DU HAVE FLERE GODE TILBUD?

Skriv dig op til at få vores nyheder og gode tilbud. Vi lover kun at sende relevant materiale!

Tak!
This field is required
This field is required