Den perfekte PREPDen perfekte PREP

I dette blogpost vil vi fortælle alt om prep, alle steps, og vigtigheden af prep. Vi henviser til vores videoer hvis man gerne vil se det mere detaljeret.

Forberedelse af neglen / prep:

Prep er det første og vigtigste step i processen. Det er det som forbereder neglen på produktet, og binder produktet til neglen.

Der findes både wet og dry prep:

Dry prep er når du prepper dine negle, uden at vaske hænder efter du har filet dem

Wet prep, er hvor du inkludere håndvask, og vasker hænder efter du har filet neglen.

Den ene metode er ikke mere rigtig end den anden. Det hele handler og hvad der fungere for en. Hvis den ene metode ikke fungere for dig, brug den anden.

 1. Start med at tage en 220/240 gritt neglefil, og fil den frie kant i den ønskede længde og form, hvis du skal forstærke. Hvis du forlænger, skal være nok fri kant til påsættelse af enten tip eller skabelon, hvis du forlænger neglen.
 2. Skub neglebåndet tilbage med en neglebåndsskubber eller en rosenpind. Hold gerne redskabet i en 45° graders vinkel, så du ikke stikker ned i neglen, eller risikere at komme ind under neglebåndet, men blot skubber let.
 3. Brug den modsatte ende at neglebåndsskubberen eller en rosenpind, til at skrabe det usynlige neglebånd væk. Det usynlige neglebånd er døde hudceller, og forekommer når neglen vokser.


  3.b.
  Hvis du har en elektrisk neglefil og en bit til neglebånd, kan du gøre brug af denne, efter du har skubbet neglebåndet tilbage. Fordelen ved at bruge elektrisk neglefil til prep er, at du kommer bedre ned i siden og nemmere får fjernet det usynlige neglebånd. Prep med e-fil forbedre holdbarheden af dine negle.

 4. Hvis det er nødvendigt, klippes det overskuende neglebånd af, med en neglesaks. Husk kun at klippe det hvide hud af, da den hvide farve indikerer at huden er død, og gerne må fjernes
 5. Buf’ neglen med neglefebers buffer eller vores 220/240 gritt. Husk at komme godt ned i siderne og rundt om neglebåndet. Har man problemer med lift, kan man tage en 180 gritt neglefil, og forsigtigt file fra højre mod venstre, og fra venstre mod højre. På den måde skaber du et gitter, som produktet kan hæfte sig til.
  5.b. Vask dine hænder. Brugt en neglebørste til at fjerne støv.
 1. Rens neglen med cleaner og en fnugfri wipe. Husk at komme godt ned i siderne. Når du wiper, skal neglen blive mat og udtørret som på billedet. Er der stadig skinnende spots på neglen, skal disse matteres inden produkt påførelse. Hele neglen skal være matt.
  6.b. Påfør evt dehydrator og primer
 2. Påfør dit ønskede produkt.