Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Få hjælp og sparring

  Vi elsker at tale med dig og går meget op i, at du har en god oplevelse. Derfor har vi sørget for, at der er mange forskellige muligheder for at få hjælp og sparring. Du kan selv vælge det der er nemmest for dig nedenfor. Vi gælder os til at høre fra dig.

  Email

  Hvis du foretrækker at stille spørgsmål eller få rådgivning skiftligt, så er vi naturligvis også altid tilgængelige på info@neglefeber.dk. Ofte får du svar samme dag, men reglen er, at du hører fra os indenfor 24 timer senest. Under Black Week 48 timer.

  32 67 17 17

  Der er noget særligt ved at tale sammen over telefonen - det synes vi også. Du kan derfor ringe til os alle hverdage fra 10 - 15 om alt fra praktiske spørgsmål til rådgivning og sparring. Intet er for stort eller småt.

  Facebook community

  I vores lukkede Facebook-gruppe, kan du sparre med ligesindede negleentusiaster døgnet rundt og få tips, tricks og råd på nul komma fem. Du kan finde gruppen og ansøge om medlemskab lige her.

  CHAT

  Hvis du har et helt kort spørgsmål, kan det nogen gange være lettest at smide os en chatbesked. Chatten er åben alle hverdage fra 10 - 15 hvor vi glæder os til at skrive med dig. Du finder chatten nederst i højre hjørne.