Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Om os

  Neglefeber er en ung webshop der tilbyder negleprodukter og -udstyr til hjemmebrug og til klinikker. Vi fokuserer på at finde produkter af høj kvalitet, der både er holdbare, gennemtestede og lette at bruge af alle fra nybegynderen til den super øvede. Men kvalitet er ikke alt: hos Neglefeber stræber vi også efter at kombinere ekstremt lave priser med fantastisk kundeservice. Vi tror nemlig på, at hurtig, effektiv og venlig hjælp, vil give den bedste kundeoplevelse fra start til slut.

   
  Neglefebers Mission

  Som elskere af negleudstyr, indså vi, at vi kæmpede for at finde andre butikker, der solgte kvalitets negleprodukter - med et højt service niveau og en kundeservice som tilbyder noget ud over det sædvanlige. Derfor stiftede vi Neglefeber! Vi har gjort det til vores mission at give alle vores kunder følgende:
  • Produkter af høj kvalitet der er gennemtestet af teamet hos Neglefeber.
  • Fokus på innovative produkter der er lette at bruge for enhver.
  • Kundecentrisk support, der er hurtig, venlig og effektiv.
  • Og selvfølgelig… Danmarks skarpeste priser!

  Hvorfor Vælge Neglefeber?

  Når du handler hos os, vil du mærke, at vi brænder for vores virksomhed. Vi fokuserer på at finde unikke produkter, som du ikke finder i din lokale butik eller på den seneste webshop du handlede hos. Et af vores mest populære brands, Nailit, er et fantastisk eksempel på dette! Fra en elektrisk neglefil til kvalitets bits til negletørrer, vi har alt du overhoved behøver!

  Vi har sænket priserne på produkter så lave som muligt, hvilket sikrer, at du får en fantastisk handel - samtidig med at vi tilbyder hurtig, effektiv og venlig hjælp! Hvis du har spørgsmål, bedes du blot kontakte os, og et af vores teammedlemmer vil svare dig hurtigst muligt.

  Køb fra os i dag, og oplev forskellen hos Neglefeber!

  Praktisk info

  Neglefeber er 100% dansk ejet og har hovedsæde i Hørsholm. Neglefeber ejes af Caprock ApS, som ejer en række danske webshops.
  CVR: 39428911
  TLF: 32671717 (mandag-fredag fra 09.00-14.00)
  Adresse: Agern Alle 24, 2970 Hørsholm