Indkøbskurv

Luk

  FAQ

  Her kan du finde svarende på de mest stillede spørgsmål.

  Fragt og levering

  Hvad er jeres leveringstider?

  Vi har 1-3 dages levering alle hverdage, ved bestilling inden kl. 14 (der leveres også lørdag, såfremt du har valgt en GLS PakkeShop der har lørdagsåbent.)

  Hvad koster fragt?

  Fragt er gratis, når du bestiller for mere end 499 kr. Er værdien af din ordre under 499 kr. koster fragt 19 kr. til en GLS PakkeShop eller 29 kr. ved GLS hjemmelevering.

  Hvornår bliver beløbet trukket?

  Vi trækker først pengene for din ordre, når vi har pakket den og sendt den afsted.

  Ordre og bestilling

  Kan jeg lave ændringer i min ordre?

  Det er kun muligt at lave ændringer i din ordre før vi har pakket den.

  Opdager du derfor, at du er kommet til at bestille noget forkert, skal du skrive til os på info@neglefeber.dk hurtigst muligt. Såfremt din ordre allerede er pakket, kan du returnere de fejlbestilte varer når du modtager din pakke.

  Returret - Kan jeg sende en eller flere varer retur?

  Når du handler ved Neglefeber.dk, har du 30 dages fortrydelsesret. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du oprette et returlabel via vores returportal her og følge instruktionerne. Returnering koster 29,95 kr.

  Returnerede varer må ikke være taget i brug, eller på anden måde have mistet sin værdi. Når vi modtager varen, kontrollerer vi den, og du får tilbagebetalt det gældende beløb indenfor 14 dage såfremt varerne er intakte.

  Du kan læse mere i vores handelsbetingelser.

  Reklamation - Hvis der er noget galt med min vare

  Når du handler ved Neglefeber.dk, er du naturligvis omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

  Du har jf. købeloven 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

  Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@neglefeber.dk. For at vi kan vurdere din reklamation, skal vi bede dig om at send os en kort beskrivelse af, skaden/defekten sammen med et par billeder hvoraf defekten fremgår tydeligt. Oplys venligst også dit ordrenummer. Efter vi har modtaget dine billeder, behandler vi hurtigst muligt din reklamation.

  Der mangler noget i min ordre

  Åh nej! Vi gør altid alt hvad vi overhovedet kan for ikke lave lave fejl, når vi pakker. Vi er dog blot mennesker, og fejl kan derfor ske. Skulle der mangle noget fra din ordre, så send os en mail hurtigst muligt på info@neglefeber.dk. Så skal vi nok hjælpe dig.

  Klub Neglefeber

  Hvad er Klub Neglefeber?

  Klub Neglefeber er en kundeklub for dig, der gerne vil have lidt ekstra ud af Neglefeber. Kundeklubben giver dig nemlig mulighed for at optjene point på alle dine køb, som du senere kan veksle til rabatter via gavekort.

  Hvordan optjener jeg point?

  Du skal blot være oprettet i Klub Neglefeber og være logget ind på din konto, når du laver en ordre. Så tilskrives dine point automatisk til din konto.

  Hvor mange point optjener jeg?

  Som medlem af Klub Neglefeber starter du i vores Guld-gruppe, hvor du optjener 3 point per 1 kr. du shopper for. Når du har brugt over 2.000 kr. i løbet af et helt år, bliver du opgraderet til vores Diamand-gruppe, hvor du optjener 4 point per 1 kr. du shopper for. Hvis du virkelig har fået Neglefeber og får brugt mere end 4.000 kr. på et år, bliver du endu engang opgraderet og overgår til vores VIP-gruppe, hvor du optjener 5 point pr. 1 kr. du shopper for. Nu mere du handler hos os, desto større rabatter sørger vi for at give dig.

  Udover, at du får point for at shoppe, synes vi også, at du skal have nogle ekstra gaver engang imellem. Du får derfor også point på din fødselsdag, hvis du henviser en ven eller hvis du udfører nogle små opgaver som f.eks. at give en produktanmeldelse eller følge os på Instagram. Og igen er det sådan, at der tildeles flest point i VIP-gruppen.

  Hvordan bruger jeg mine point?

  Når du har fået optjent nogle point på Klub Neglefeber, kan du veksle disse point til rabatter via gavekort. Du logger blot ind på din profil og vælger hvor mange point du vil indløse. Herefter får du en kode på det valgte beløb, som du kan bruge næste gang du handler.

  Generelt

  Kan jeg ødelægge mine negle ved brug af produkterne?

  Det korte svar er nej, det er ikke skadeligt at bruge UV-hærdende negleprodukter som sådan. Det, der kan forårsage skade på neglen, er en forkert fjernelse af produktet, som kan skade din naturlige negl. For eksempel, bør du aldrig forsøge at fjerne produktet ved at skrabe på din naturnegl. Vi anbefaler, at du følger vores videoguides og teoribog for at fjerne produktet korrekt og skånsomt, så du ikke beskadiger dine naturlige negle.

  Skal jeg holde pause fra produkterne, så neglen kan få ilt?

  Du behøver ikke at holde pauser fra vores produkter. Neglene er nemlig ikke levende og behøver ikke ilt. Det er dog vigtigt, at du sørger for at aftage dine produkter korrekt, så du ikke skader neglen. Dertil er det vigtigt at påføre negleolie så ofte som muligt.

  Hvor længe skal produkterne hærde under UV-lampen?

  Alle vores produkter kræver en hærdningstid på 60 sekunder i vores Dual LED Flash UV-lampe. Hvis du ikke har vores UV-lampe, er det vigtigt at sørge for, at den lampe du bruger kan levere mindst 48W og en dobbelt bølgelængde på 365+405nm. Disse specifikationer er afgørende for korrekt hærdning af de fleste UV-hærdende negleprodukter, herunder The Gel Collection.

  Må man blande normal lufttørrende neglelak med UV-hærdende produkter?

  Man må aldrig bruge normal lufttørrende neglelak UNDER et UV-hærdende produkt. Årsagen er, at det tager ca. 24 timer for almindelig neglelak at tørre fuldstændig. Gel Polish (herunder Top Coat) tørrer på 60 sek. og når gelen tørrer, er det som plastik. Så det du gør, når du indkapsler almindelig neglelak i et UV produkt, er sådan set, at du 'fanger' fugt under top coaten ved dine negle. Dette kan både få Top Coaten til at falde af, men også i værste fald udløse fx. svamp.

  Dog kan man sagtens bruge normal neglelak ovenpå sin Top Coat når den er helt gennemhærdet. Det gøres sådan:

  1) Buf overfladen af din Top Coat No Wipe så der skabes en grovhed.
  2) Rens støv af med Cleaner+
  3) Påfør din normale neglelak og lad lufttørre
  4) Nyd dine negle

  Husk på, at neglelakken ikke må fjernes med acetoneholdig neglelakfjerner, da dette kan påvirke det underliggende gel-produkt. Sørg for i stedet at file det af eller brug acetonefri fjerner og vask grundigt hænder bagefter.

  Hvordan aftager jeg UV-hærdende produkter?

  Alle produkter fra The Gel Collection kan nemt fjernes ved opløsning med vores Fast Acetone Remover. Vi har nemlig udviklet en letopløselig formel for at sikre en skånsom aftagningsmetode, uanset hvilket produkt du bruger.

  Når det kommer til Gel Polish, er det ofte nødvendigt at fjerne produktet hver 2.-3. uge. Det er også nødvendigt, hvis du ønsker at skifte farve eller oplever lift i produktet.

  Builder Gel og Polygel behøver faktisk ikke at blive fjernet. Neglene består af døde hudceller og har ikke brug for ilt. Det anbefales derfor altid at lave opfyldninger på Builder Gel og Polygel i stedet for at fjerne dem. Hvis du alligevel ønsker at fjerne al Builder Gel eller Polygel, kan de som nævnt opløses i Fast Acetone Remover. Det kræver dog, at du har filet 80-90 % af produktet af, før soak-off-processen påbegyndes.

  For at lære mere om, hvordan fjernelse udføres, kan du se vores trin-for-trin-guide i teoribogen eller se vores videoguides i læringsuniverset.

  Kan jeg bruge en UV-lampe fra et andet brand?

  Som udgangspunkt er det en generel anbefaling (ved både vores og andre brands), at man ikke bør benytte en UV-lampe, der ikke er specifikt udviklet til det specifikke produkt.
  Årsagen er, at UV-hærdende produkter kan have forskellige UV-behov i form af watt og bølgelængder (nm/nanometer). Det er derfor ikke givet på forhånd, at alle UV-lamper kan gennemhærde alle UV-hærdende produkter.

  Risikoen ved at bruge en UV-lampe, der ikke gennemhærder produkterne, er både kortere holdbarhed og
  øget risiko for at udvikle allergi. Det kan dog i praksis godt lade sig gøre, hvis man sikrer sig, at den pågældende lampe udsender UV-lys ved minimum 48W og dobbelt bølgelængde på 365+405 nm. Det er nemlig netop disse specifikationer, som negleprodukterne fra The Gel Collection (og i øvrigt langt størstedelen af alle andre UV-hærdende produkter på markedet) kræver.

  Ud over at tjekke specifikationerne er det vigtigt, at man har tillid til det brand, som man køber fra. Der er nemlig mange eksempler på, at UV-lamper fra det danske marked ikke lever op til de lovede specifikationer. Det kan være svært at vide med sikkerhed, om en given lampe lever op til de lovede specifikationer. Man kan dog indledningsvis tjekke, at lampen har et sikkerhedsmærke både på selve lampen og på undersiden af bundpladen. Et sikkerhedsmærke vil som oftest vise brandets logo, CE-godkendelse samt indikation af spændingen. Endvidere at lampen ikke bruger en lille særskilt USB-adapter (f.eks. den type adapter, der bruges til iPhone). En klassisk USB-adapter kan som oftest kun levere mellem 5W-20W, og når de UV-hærdende produkter kræver mindst 48W, vil der ikke blive leveret
  den krævede mængde watt.

  Når man køber produkter hos Neglefeber, stilles der en 100% garanti for, at produkterne lever op til alle specifikationer og er af højeste kvalitet.

  Må jeg blande produkter på tværs af brands?

  Som udgangspunkt anbefales det ikke at blande produkter på tværs af brands. Årsagen er, at alle negleprodukterne fra samme brand er kemisk fremstillet til at arbejde sammen med hinanden. Hvis man mixer produkter fra forskellige brands, er man derfor ikke sikker på, at produkterne komplimentere hinanden. Dette kan bl.a. give dårlig holdbarhed.

  Det kan dog i praksis godt lade sig gøre, hvis man blot holder øje med, at produkterne opfører sig normalt med hinanden. Dertil er det vigtigt at sikre sig, at alle produkterne gennemhærder ordentligt i UV lampen. UV hærdende produkter kan nemlig have forskellige UV-behov i form af watt og bølgelængder (nm/nanometer). Det er derfor ikke givet på forhånd, at alle produkter kan gennemhærde i alle slags UV-lamper. Såfremt du har en Dual LED Flash fra The Gel Collection bør hærdning dog aldrig blive et problem. Den udsender nemlig UV-lys ved minimum 48W og dobbelt bølgelængde på 65+405nm. Det er netop de specifikationer, som størstedelen af alle UV-hærdende negleprodukter (inkl. The Gel Collection og) kræver.

  Må jeg bruge Gel Polish på børn?

  Selvom der ikke er nogen generelle retningslinjer ift Gel Polish på børn, synes vi det er yderst vigtigt, at man forstår de involverede risici og årsagen bag. Så dem har vi foragt at give et overblik over her.

  1. Børns negle har tendens til at være tynde og bløde, hvilket ofte leder til rigtig dårlig holdbarhed. Jo yngre barnet er, jo mere fleksible er barnets negle, og jo hurtigere kan man forvente, at produktet løfter sig fra neglen.

  2. De fleste børn har en aktive livsstil hvor hænder og negle er udsat for meget mere end os voksne. Dette leder til, at der er meget større risiko for at produktet slipper fra neglen med jord, vand, modellervoks og alt andet, som børn jo naturligvis har (og skal have) fingrene i.

  3. I en lille alder er det de færreste børn, der forstår konsekvensen af at hive og flå i produktet hvis det løfter. Og selv hvis de forstår, at man ikke må, er deres viljestyrke ikke helt den den samme som os voksne - der er derfor langt større risiko for, at de i deres lyst får revet produkt af. Som skrevet tidligere, er yngre børns negle mere fleksible. Så hvis de begynder at trække og rive i de løse kanter, vil de beskadige en allerede tynd negleplade.

  4. Yngre hud er meget mere følsom end ældre hud. Derfor er der øget risiko for at skabe eksponeringsallergi eller kontakteksem. Hvis man alligevel giver sit barn produkt på, skal man være ekstra omhyggelig med påføring ved at holde produktet sikkert væk fra huden.

  5. Når man aftager produkt, er det jo målet, at man ikke skraber eller filer på neglepladen overhovedet. I praksis er det dog svært at undgå 100% hver gang. Igen kommer derfor udfordringen med, at børn har helt tynde negle. Der skal næsten ikke noget til - ved en fejl - at gøre skade, så risikoen for at gøre noget forkert er større.

  6. Udover de mere fysiske forbehold, skal man også tænke over hvilke tanker og hvilken adfærd det kan skabe hos nogle børn. Hvis man som lille pige endelig har fået lov til at få fx Gel Polish på (og at det er gjort til noget ekstra specielt ift fx neglelak), kan man forestille sig, at nogle børn vil blive meget opmærksom på sine negle og måske endda fravælge lærerige og sociale aktiviteter for at passe på neglene. Det kan også være, at det bliver genstand for snakken i krogene i skolen, på grund af, at andre ikke må. Det er naturligvis meget individuelt hvilken Impact det har, så her er det som forældre blot vigtigt at gøre sig tanker om de forskellige scenarier ift eget barn.

  Det er meget svært at sætte en specifik alder på hvornår det er forsvarligt at lade sit barn få produkter som fx Gel Polish på. Mange negleteknikkere har en grænse på 16 år, da man der vurderer, at de fleste børns negle er færdigudviklet og at de førnævnte ricisi er mindre. Naturligvis er det op til jer forældre selv at bedømme - vi håber på, at vi har bidraget til at i kan gøre det på et oplyst grundlag.

  Hvad skal jeg købe, hvis jeg gerne vil forstærke mine naturlige negle?

  Hvis du gerne vil forstærke dine egne naturlige negle kan du bruge Polygel, der giver en meget effektiv forstærkning.

  Du kan også blot bruge vores Hard Base Coat, hvis du blot er ude efter en helt let forstærkning. Vores specielle formular på vores Hard Base Coat giver nemlig ekstra hårdhed og forstærkning, så selv tynde negletyper kan opnå lang holdbarhed.

  ×

  Vælg variant