Du har tilføjet en vare til kurven

Total

    Tilbage til butikken
    Se kurv
    Estimeret levering

    ALT OM UV LAMPERNE

    Alt om UV/LED lamper 
    En UV/LED lampe er ikke blot en lampe. Der er meget videnskab og kemi bag ved den simple facade. Lamperne kommer i forskellige former og typer. Nogle lamper kan noget specifikt og det er ikke altid til at finde ud af. Derfor har vi lavet denne guide til dig!

    Generelt om lamper
    Helt grundlæggende skal alle former for gel produkt, i kontakt med UV/LED lys, for at kunne hærde. UV/LED lyset får de kemiske partikler i produkterne, til at overgå fra flydende til fast form.

    Lampen styrke er indikeret ved Watts. Hos Neglefeber har vores store lampe en styrke på 48 watt.

    For at være endnu mere nørdet:
    Lampen udskiller er en blanding af lys i forskellige bølgelængder, fra 200nm (nanometer) og op til 500nm. Partiklerne i gelprodukter reagere først kemisk, når de udsættes for den rette bølgelængde. Hos Neglefeber hærder vores produkter ved 365nm og 405nm. 

    Neglefebers lamper
    Hos neglefeber har vi skabt de bedste lamper på markedet, de er blevet testet og er fuldt ud kompetent med vores produkter.

    Hos os har vi to forskellige lamper; vores UV/LED Flash HOME og vores mini lampe.

    The Dual LED Flash™ HOME

    The Dual LED Flash™ HOME er en UV/LED lampe af allerhøjeste kvalitet. Den er udviklet helt specielt til hjemmebrugeren, hvilket gør den til markedets bedste lampe, når du skal lave dine egne negle derhjemme.

    HOME er lille i størrelsen, har et åbent design og har fået tilført en digital timer på toppen. Dertil sidder knapperne placeret sålededes, at man som hjemmebruger nemt kan vælge den rette lysindstilling. Indersiden er produceret af fuldt refleksivt interiør, hvilket reflekterer UV-lyset effektivt inde i lyskammeret. Dette, i kombination med dual wavelength teknologi (365-405nm), sikrer en effektiv og jævn hærdning hver eneste gang.

    • Digital timer på toppen, der indikerer tidsinstillingen på lampen.
    • Lille og let design, der både gør den nem at bruge og opbevare.
    • Knapper på toppen af lampen, så det er nemt for hjemmebrugeren at se og vælge det rigtige lysprogram.
    • Fuldt reflekterende inderside, der reflekterer UV-strålerne effektivt inde i lyskammeret. 
    • Dobbelt bølgelængde på 365 & 405 nm, der gør brug af den nyeste UV-teknologi. Dette sikrer en jævn og effektiv hærdning hver eneste gang. 
    • Ekstra lang ledning, så den er nem at få i strøm det rigtige sted.
    • Automatisk håndsensor samt 3 forskellige lysprogrammer. 


    Lysprogrammer

    • Automatisk håndsensor: Når den infrarøde håndsensor registrerer en hånd placeret i lampen, udløses et lysprogram på 60 sekunder med fuld lyseffekt.
    • 10sek Flash Cure: Flash Cure tilstanden leverer 5 lysglimt på 10 sekunder. Dette kan både bruges til overfladehærdning, så produkterne ikke løber, eller til at reducere den eksoterme reaktion (brændende fornemmelse) af geléer. 
    • 60sek timer: 60 sekunders fuld lysstyrke.
    • 90sek Low Heat mode: Low Heat mode øger langsomt UV-effekten fra 35 % til 55 % til 75 % og derefter 100 % under hærdningen. Formålet er at reducere den eksoterme reaktion (brændende fornemmelse) af geléer - samtidig med at sikre en fuld gennemhærdning. Hærdningseffektiviteten er den samme som et lysprogram med 60 sekunders fuld lysstyrke.

    Det åbne design på HOME kræver, at man er præcis i forhold til placering af hånden i lyskammeret. Der medfølger dog en simpel vejledning til håndplacering, så det er let at følge instruktionerne.

    Low heat
    Nogle kan opleve en brændende smerte, når produktet kommer i kontakt med lyset fra UV-lampen. Dette skyldes den kemiske reaktion, når produktet overgår fra flydende til fast form. Under denne kemiske proces opstår der varme. Ved et tykt lag produkt, har varmen sværere ved at komme væk. Derfor kan varmen bevæge sig indad, gennem neglen og mærkes som en meget brændende - og for nogle, en smertefuld fornemmelse.
    Heldigvis findes der en løsning på varmeproblemet; langsommere hærdning /low heat. Det er en specialfunktion, hvor lampen gradvist øger styrken på lampen. 

    Forbindelsen mellem lampen og produkter
    Lampen som du bruger, og produkterne skal altid komme fra samme mærke. Lamperne er udviklet til at kunne hærde kemien i de specifikke produkter

    Negleprodukterne er kemi. Kemien består af små partikler/molekyler, som ved eksponering af det rigtige lys, med den rigtige bølgelængde, sætter sig sammen i en ny kemisk formel, som gør at produktet overgår fra flydende til fast form. Det er i denne proces man kan opleve produktet brænder.

    Negleprodukterne hærder ikke alene kun ved eksponering af UV-lys. Det kræver den rette bølgelængde i lampen for at kunne ændre på kemien i negleprodukterne. Hvis din lampe ikke har den rette bølgelængde, vil dit negleprodukt stadig hærde, men selve de små partikler i det underliggende produkt, vil ikke være fuldhærdet. Det betyder at man har uhærdet produkt på neglene, og at der ved efterfølgende tilfiling er risiko for at der er uhærdet kemi i filestøvet og i luften. Dette giver en kæmpe risiko for allergi.

    Mini lampen

    Den nye Mini Dual LED Flash™ er en mini UV/LED lampe af højeste kvalitet. Den er udviklet specifikt til Soft Gel Press On Tip systemet fra The Gel Collection™ og sikrer en en overfladehærdning af Gel Glue limen, så tippen sætter sig fast på naturneglen.

    Mini Dual LED Flash lampen tilbyder dobbelt bølgelængde (365nm + 405nm) og sikrer dermed en effektiv og hurtig hærdning, hvilket letter arbejdet med Press On tipper.

    Formen på lampen er udviklet således, at man let placere fingeren under UV lyset, mens den anden hånd holder press on tippen på plads. Man undgår dermed dårlige klemmer samt tipper, der glider sig skæve.

    Lampen er yderst velegnet til både hjemmesalonen og til professionelt brug.

    OBS. Denne lampe kan kun bruges til at lave en kapselhærdning af press on tipper. 

    ×

    Vælg variant