Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Den ultimative pakkeliste til ferien💅☀️

  Sommeren er endelig ankommet, og det betyder, at det for mange af os er tid til at pakke kufferten og drage på en velfortjent ferie – enten i udlandet eller Danmark☀️. Uanset hvor du skal hen, er der nogle ting, som der bare ikke må mangle i din rejsetaske. Nemlig dit essentielle negleudstyr!🤩

  Derfor har vi her sammensat en liste over uundværlige produkter, der vil være nyttige til din tid væk fra hjemmesalonen:

    1. Neglebåndsklipper og fil: En god neglebåndsklipper og fil er uundværlige redskaber til at holde dine negle i den rette længde, form og smukke. Hvis nu vores alles værste mareridt skulle ske, at vi flækker en negl, er det vigtigt at have disse basale værktøjer ved hånden!
    2. Negleolie: Vores negle udsættes for en masse stress og udtørring i løbet af ferien, så det er vigtigt at give dem lidt ekstra kærlighed og pleje. Du kan forestille dig, at neglen er ligesom en gren. Hvis grenen er frisk og fyldt med naturlig væske, kan du let bøje den uden, at den knækker. Hvis grenen derimod er blevet helt tør, vil den let flække midt over ved selv den mindste belastning. Det samme gør sig gældende med neglene. God negleolie er derfor essentielt for at opnå en optimal holdbarhed og for at opretholde sunde og stærke negle💅
    3. God viden: Mangler du noget at fordybe dig imens, at du nyder solens stråler? Say no more!🥳 Du kan medbringe vores teoribog, den ultimative guide til smukke og holdbare negle, og lære de mange tips og tricks. Den er perfekt til dig, hvis du er nysgerrig på at lære mere og blive klogere!

  Husk, neglepleje handler om mere end blot æstetik. Det handler ligeledes om neglenes sundhed! Med disse essentielle produkter i din ferietaske kan du opretholde sunde og smukke negle - uanset hvor du befinder dig.

  Press On Tips:
  Hvis du bruger vores fantastiske Gel Press On Tips, kan du yderligere redde selv de helt trælse uheld, hvis der skulle opstå en knækket negl – helt uden brug af vores UV-lampe!

  Det er nemlig således, at du kan påsætte en allerede lakeret Press On Tip, hvis du nu skulle få ødelagt en negl. Hvordan tænker du måske? Ved brug af vores Press On Tape🤩

  Vores Press On Tape er nemlig små puder af dobbeltklæbende gel-tape, der sikrer, at en tip kan klæbe til naturneglen i op til tre dage. Enten falder neglene af selv (uden at hive de øverste neglelag med til skade for neglen), eller også kan de let fjernes ved at påføre en dråbe olie under hver negl, så den dobbeltklæbende gel-tape opløses – og du har jo allerede pakket din olie! 

  Det er dermed en perfekt midlertidig løsning til smukke negle, hvor du så kan ordne neglen helt, når du er hjemme igen!☀️🌴

  Længerevarende rejse:

  Men skulle det være således, at du er væk i en længere periode (heldige dig🤭), hvor du gerne vil koble af med at lave dine negle fra bunden på enten fødder eller hænderne? Du skal selvfølgelig stadigvæk huske de tre første vigtige beskrevne ting (neglefil, negleolie samt teoribog), men derudover kan du nøjes med at pakke: 

  • The Dual LED Flash™ HOME UV/LED lampe
  • Hard Base Coat
  • Gel Polish
  • Top Coat No Wipe
  • Cleaner+
  • Prep&Prime
  • Fnugfri wipes 
  • Neglebåndsskubber 
  • Neglebåndsklipper 
  • Rosenpinde

  OBS: hvis du forstærker med hhv. Polygel eller påfører Press On Tipper, skal du selvfølgelig pakke dette med🌸

  Vi ønsker dig en SKØN sommer med smukke og velplejede negle🤩🌴🍦☀️