Du har tilføjet en vare til kurven

Total

    Tilbage til butikken
    Se kurv
    Estimeret levering

    Hygiejne, klargøring og opbevaring

    Rengøring og desinficering

    Det er vigtigt at prioritere hygiejnen, når man arbejder med negleteknik. Dette er for at sikre sig imod uhensigtsmæssige bakterier og neglesygdomme. Nedenfor ses et eksempel på en god step-by-step arbejdsrutine, når det handler om hygiejne og negleprodukter i hjemmet.

    Eksempler på midler, der kan bruges:

    • Sæbevand til overfladisk rengøring (f.eks. en opløsning med varmt vand og opvaskemiddel)
    • Desinfektionsmiddel til desinficering (f.eks. Rodalon, Klorin, Bright Water overfladedesinfektion eller Super D7)


    Før og efter neglebehandlingen gøres følgende:

    1. Overflader tørres af med sæbevand. Brug derefter en ren klud til at tørre sæben af. 

    2. Fordel/spray desinfektionsmiddel på neglebordet, i UV/LED lampen og på Dust Collectoren. Tør over med en tør klud eller køkkenrulle efter 15-20 min.

    3. Vask alt metalværktøj med sæbevand. Læg værktøjet i blød i desinfektionsmiddel i minimum 15 minutter. Væsken skal dække alt værktøjet 100 %. Tør omhyggeligt værktøjet af (skyl evt. værktøjet med vand bagefter).

    4. Skyl file og buffere under rindende vand og lad dem tørre. Spray dem derefter med desinfektionsmiddel.

    Opbevar ikke dit værktøj i lukkede bøtter, bokse osv. Bakterier trives og spredes i fugtige og iltfattige miljøer. De lukkede opbevaringsbokse kan derfor være guf for bakterier.

    Bemærk, at reglerne for hygiejne, desinficering og sterilisering er anderledes på klinikker, hvor der stilles specifikke og høje krav.

    Klargøring og rens af pensler

    Det er vigtigt at behandle sine pensler godt og korrekt. Både for at gøre det nemmere for sig selv at arbejde med penslerne, men også for at sikre lang holdbarhed og god hygiejne.

    Klargøring af helt nye pensler
    Når man modtager en ny pensel, vil hårene være stive inden første brug. Den stivelse, der dækker penselhårene, skal fjernes, så hårene bliver bløde inden brug. Klargøringen foregår på følgende måde:

    1. Start med at “knække” hårene ved at bevæge dem blidt mod en overflade.

    2. Hæld Cleaner+ i en Dappen Dish og dyp hårene i væsken. Bøj hårene blidt op ad kanten af den fyldte Dappen Dish, så alle hårene bliver gennemvædet.

    3. Tør penslen forsigtigt af i en Fnugfri Wipe.

    Klargøring af pensel inden påføring af produkt

    Builder Gel
    Lad penslens hår glide igennem en lille smule Builder Gel. Sørg for, at der kommer gelé ind mellem alle penslens hår ved forsigtigt at sprede hårene op ad kanten af bøtten. Skrab derefter overskydende produkt af.

    Polygel

    Klargør din pensel ved at hælde noget Cleaner+ i en Dappen Dish og dyp hårene i væsken. Tør derefter penslen let af i en Fnugfri Wipe, så den ikke er helt gennemblødt. Dette gøres også gentagne gange undervejs i opbygningen af neglen med Polygel, så penslen ikke hænger ved Polygelen når du arbejder med den. 

    Rens af pensler efter brug
    Efter normal brug som f.eks. påføring af Builder Gel eller Polygel kan penslen tørres i en tør Fnugfri Wipe og opbevares med låg på. Penslen vil nemlig hverken udtørre eller hærde, da dette kræver eksponering for UV-lys.

    Hvis penslen har været brugt til f.eks. nail art og ønskes renset for farve, kan den tørres i en Fnugfri Wipe med Cleaner+ for at fjerne det overskydende produkt. Derefter kan penslen glides igennem enten Top Coat eller Base Coat, indtil den ikke frigiver mere farve. Derefter opbevares den med låg på.

     
    Opbevaring af negleprodukter og pensler

    Alle UV-hærdende negleprodukter og dertilhørende pensler skal opbevares et mørkt og tørt sted uden sollys. Dette kan f.eks. være i en skuffe eller i et skab. Man skal sørge for at skrue alle låg ordentlig på, så solventerne i produkterne ikke fordamper og fortykkes.
    Det anbefales at opbevare produkterne ved stuetemperatur for at bibeholde den optimale konsistens.

    Der er ikke andre opbevaringskrav til stålværktøj, andet end at man helst skal undgå at opbevare dem i lukkede bokse. Bakterier trives og spredes nemlig, som nævnt, i fugtige og iltfattige miljøer.

    ×

    Vælg variant