Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  NEGLEPLEJE OG NEGLEBIDERI

  Neglepleje


  Det er vigtigt at holde en god neglepleje, derfor vil vi meget gerne fortælle dig, hvordan vi anbefaler at du kan holde en god neglepleje, ved hjælp af få steps og ganske nemt. 

  Forestil dig, at neglen er ligesom en gren. Hvis grenen er frisk og fyldt med naturlig væske, kan man let bøje den, uden at den knækker. Hvis grenen derimod er blevet helt tør, vil den let flække midt over ved selv den mindste belastning. Præcis det samme gør sig gældende med negle. Derfor er det vigtigt, at man altid har fokus på at fugte og pleje sine negle – især, når man har negleprodukter på, fordi negleprodukter blokerer for neglenes naturlige olietilførsel. Den naturlige olietilførsel bidrager med nødvendige vitaminer og mineraler, som holder neglene stærke og sunde, ligesom olien beskytter mod udefrakommende risici. Neglepleje er derfor essentielt for at opnå en optimal holdbarhed af ethvert produkt og for at opretholde sunde negle.

  For optimal neglepleje påføres negleolie to gange dagligt. Olien skal både påføres ved neglebåndene og under neglen. Det er samtidig også vigtigt at holde hænderne fugtige med en god creme.

  Neglebidning og neglepilleri


  Hvis man er neglebider eller har en vane med at pille i sine negle, er det enormt fristende at forstærke eller forlænge sine negle. I det fleste tilfælde vil det også give rigtig god mening, da et hårdt produkt på bidte/pillede negle, kan forhindre yderligere nedbidning/pilning og give neglene ro til at vokse. Der er dog en række ting, man skal være opmærksom på, for at sikre, at man får en god oplevelse med at bruge negleprodukterne.


  Neglens tilstand på bidte/pillede negle kan variere. Nogle får meget tynde og skadede negle, mens andre vil opleve, at kroppen forsøger at kompensere ved at overproducere, hvilket kan lede til fortykkede negle.
  Hvis man hører til dem, der får tynde og skadede negle, vil man have øget risiko for at opleve lift, idet hårde negleprodukter kan have svært ved at hæfte til en blød og skadet negl. I så fald må man have ekstra tålmodighed med prep og sørge for hyppige opfyldninger. Hører man i stedet til dem, som får overproducerede negle, vil man sjældnere opleve udfordringer med lift. Til gengæld vil man i så fald stadig skulle være ekstra opmærksom på hyppige opfyldninger, da neglen kan vokse ekstra hurtigt.

  Et typisk forløb for neglebidere/neglepillere vil indebære at forstærke den naturlige negl med Builder Gel eller lave en kort forlængelse med Builder Gel på en klassisk tip. Derfra er anbefalingen at lave en opfyldning hver anden uge i de første 1-2 måneder, hvorefter opfyldningerne langsomt kan overgå til almindeligt opfyldningsinterval på 3-4 uger.

  Bemærk også, at neglebidning/neglepilleri kan give anledning til betændelsestilstande. Fornemmer man betændelse, skal man holde området rent og sørge for at give det ro, indtil det er fuldt helet. Såfremt tilstanden bliver så slem, at den er meget smertefuld, rød og hævet, anbefales det at kontakte lægen for korrekt behandling.