OPBYGNING AF NEGLEN

OPBYGNINGEN AF NEGLEN

I dette blogpost vil vi fokusere på opbygningen af neglen. Hvad er apex? Hvorfor er det vigtigt? Hvordan placerer man produktet rigtigt? Vi har delt det op i følgende læringspunkter:

1) Hvorfor er den rigtige opbygning vigtig for holdbarheden?
2) Placering af produktet
3) Forsegling af den frie kant
4) Viden om produkt på huden
5) Værd at vide om Apex 

1) Hvorfor er den rigtige opbygning vigtig for holdbarheden?

Når man forstærker eller forlænger ens naturlige negl, er opbygning og strukturen utrolig vigtig for holdbarheden. Forestil dig, at din negl er en bro. For at broen kan holde til alt den vægt, der skal køre over den, så skal den have nogle styrkepunkter. Præcis det samme skal neglen. Ellers vil den let og hurtigt knække eller det hårdere produkt vil slippe fra den bløde negl.

 

2) Placering af produktet

For at opnå en stærk konstruktion, skal produktet placeres rigtigt. Nedenfor vises en illustration af hvordan produktet skal placeres og hvordan det ikke skal placeres.

3) Forsegling af den frie kant

Udover, at det naturligvis er vigtigt at neglen form ser korrekt ud, er det også enormt vigtigt at forsegle den frie kant (gælder mest når man forstærker på den naturlige negl eller påfører Gel Polish på den naturlige negl).

At forsegle den frie kant betyder, at man påfører produkt på det yderste af spidsen for at lave en forsegling af neglen. Dette afhjælper, at der trænger snavs og væsker ind imellem produktet og neglen, hvilket som regel vil føre til, at produktet slipper neglen relativt hurtigt. Husk derfor altid at forsejl den frie kant med alle lag.

Såfremt du følger ovenstående illustrationer for at sikre dig, at neglen har en stærk opbygning, så gør du en kæmpe forskel for dine negles holdbarhed.

 

4) Viden om produkt på huden

Noget af det mest basale man skal vide om påføring af produkt er, at man aldrig på ramme huden med produktet. Det er der især to grunde til.

Den første er, at Vores hud hele tiden udskiller væsker og fedtstoffer. Så hvis et produkt rammer huden, er der løbende risiko for at væsker og fedtstoffer glider ind under produktet. Dette fører i de fleste tilfælde til at produktet slippet indenfor ret kort tid.

Den anden årsag er nok den vigtigste - nemlig allergi. Negleprodukter er jo kemi. Og naturligvis har vores hud ikke godt at at blive udsat for kraftig kemi. Man siger derfor, at man har øget risiko for at udvikle allergi overfor produkterne, såfremt man rammer huden. Risikoen øges naturligvis jo oftere dette sker. Hvis først man har udviklet denne allergi, så er det altså ikke noget kan kan slippe af med igen. Der er det vigtigt vigtigt vigtigt, at man ikke påfører produkt på huden. Det kan ikke understreges nok!

 

5) Værd at vide om Apex

Apex er neglens allervigtigste styrkepunk. Derfor vil vi gerne lige sætte ekstra fokus på den i dette afsnit.

Apex er det højeste punkt på den opbyggede negl. Man kan godt lidt kalde den "neglens rygsøjle". Uden Apex, vil en negl være meget skrøbelig. Det skal placeres over neglens stresspunkt - altså der hvor neglen er mest skrøbelig ved belastning. Ved at trykke let ned på spidsen af naturneglen, vil neglens naturlige stresspunkt give sig til kende som et lille hvidt område. Jo længere neglen er, jo længere tilbage vil stresspunktet og dermed placeringen af apex flytte sig.

Et godt tip til at skabe en flot apex er at bruge tyngdekraften til din fordel. Efter du har påført dit produkt vender du blot hånden på hovedet og lader tyngdekraften gøre arbejdet. Sørg for at folde hånden vandet og pas på, at du ikke vipper hånden for langt opad eller for meget nedad. Det nederste punkt skal være der hvor du gerne vil placere apex. Derefter vender du hånden igen og hærder straks i UV-lampen. På den måde bruger du tyngdekraften til at skabe den perfekte apex som illustreret nedenfor.

 

Hvis du er nået helt til bunds i dette blogpost, er det godt klaret - vi ved godt, at det var langt. Men tilgængæld er du også blevet utrolig meget klogere på hvordan man påfører produkt og hvorfor et er så vigtigt at gøre korrekt.

Husk at dette kun et et supplement til vores videoguides, som du kan finde lige her: https://neglefeber.dk/pages/videoguides

Hvis du har spørgsmål eller har brug for et råd eller to, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Ellers kan vi klar anbefale at blive medlem af vores Facebook gruppe, hvor alle vores kunder samt moderator deler ud af inspiration og viden vedr. alt om negle. Du kan finde gruppen her: https://www.facebook.com/groups/neglefeberneglelounge

 

 

 

DE SÆRLIGT UDVALGTE