Du har tilføjet en vare til kurven

Total

    Tilbage til butikken
    Se kurv
    Estimeret levering

    Step-by-step: Opfyldning



    KORT OM OPFYLDNING

    Opfyldninger er nødvendige, når man bruger forstærkende eller forlængende produkter. I takt med, at de naturlige negle vokser, vil apex og den korrekt opbyggede form forskydes. Dette skaber ubalance i neglenes styrkepunkter, hvilket leder til uhensigtsmæssig belastning af naturneglen. I en opfyldning flyttes den gamle apex tilbage til neglens nye stresspunkt, ligesom lower arches files til og eventuelle lift fjernes. Man sørger altså for at genskabe neglens hæftning, styrkepunkter og balance. Det er også derfor, nogle kalder en opfyldning for balancering eller rebalancering.

    I opfyldningsprocessen fjerner man ca. 50-80 % af produktet fordelt over hele neglens flade. Dertil fjerner man alt produkt, som lifter – altså produkt, som ikke længere hæfter på naturneglen. Fordelen ved en opfyldning frem for aftagning er, at man på intet tidspunkt filer på naturneglen eller tilfører den unødig påvirkning. Dette er naturligvis rigtig godt i forhold til at beskytte neglen, give den ro og undgå negleskader.


    STEP-BY-STEP GUIDE TIL OPFYLDNING


    1) Reducér tykkelsen af det gamle produkt

    Start med at reducere tykkelsen af neglen ved at fjerne 50-80 % af alt produktet. Dette kan f.eks. gøres med 100-siden af en 100/180 grit fil eller en elektrisk neglefil. Såfremt man bruger en elektrisk neglefil, kan man bruge en bit med grovhed rød (fin) eller blå (medium). Alternativt en sandrulle på grit 100 eller 180.

    2) Fjern alt produkt, der har lift
    Det er vigtigt, at man også fjerner alt produkt, som er liftet fra neglen (altså produkt, som ikke længere hæfter på neglens overflade). Årsagen er, at når et negleprodukt ikke hæfter ordentligt til neglen, kan der opstå et lille hulrum mellem neglen og produktet, hvilket skaber optimale forhold for bakterievækst. Dertil skaber det ubalance i neglens styrkepunkter, hvilket kan give skader i neglen samt dårlig holdbarhed.

    Man fjerner et liftet produkt ved at file det helt ned (uden at ramme naturneglen). Dette kan f.eks. gøres med en 320 grit neglefil eller en 320 grit sandrulle på en elektrisk neglefil.

    3) Udfør en effektiv prep
    Se korrekt fremgangsmåde i step-by-step-guiden for prep på side 44 i Teoribogen eller se vores guide til den perfekt PREP

    4) Foretag opfyldning
    Opfylningen af neglen foretages på samme måde, som når man bruger enten Builder Gel eller Polygel som forstærkning. Gå derfor til den relevante step-by-step-guide for det valgte produkt.

    Opfyldning af Builder Gel kan f.eks. følges fra step 3 på side 48 i Teoribogen, eller se vores guide om opfyldning af Builder Gel.

    Opfyldning af Polygel kan f.eks. følges fra step 3 på side 60 i Teoribogen, eller se vores guide om opfyldning af Polygel.

    Opfyldning af Rubber Base kan f.eks. følges i vores blogpost og videoguide om Rubber Base påføring lige her.

    ×

    Vælg variant