Du har tilføjet en vare til kurven

Total

    Tilbage til butikken
    Se kurv
    Estimeret levering

    Huskeregler ved påføring af produkt

    Forsegling af den frie kant

    Når der påføres produkt på den naturlige negl, er det vigtigt, at den frie kant forsegles. Forsegling af den frie kant betyder, at der påføres produkt helt ud på kanten af neglens spids. Dette skaber en forsegling af det udsatte område på spidsen af neglen. Derved minimeres risikoen for, at væske, olier, snavs mv. fra dagligdagen glider ind mellem neglen og produktet. Forsegling af den frie kant skal foretages i mellem alle lag, du påføre på neglen.



    Hvis der flyder produkt ind under neglen, mens man forsegler den frie kant, kan det med fordel fjernes med en Rosenpind, eller en Micro Wipe Sticks væddet med Cleaner+ inden hærdning. Vær blot opmærksom på, at det kun er produkt under neglen, der fjernes, og ikke det produkt, der netop er placeret på spidsen. Forsegling af den frie kant er kun vigtigt, når produkt påføres på den naturlige negl. Det er mindre vigtigt, når man påfører produkt direkte på en forlængelse. Det kan dog være en god idé at gøre alligevel af kosmetiske årsager.

     
    Placering af produkt væk huden
    En af de vigtigste huskeregler, når negleprodukter påføres, er, at man aldrig må ramme huden med produktet. Det er der primært to årsager til. For det første udskiller huden hele tiden væsker og fedtstoffer. Hvis et produkt rammer huden, er der derfor løbende risiko for, at væsker og fedtstoffer kan trænge ind under produktet. Dette medfører lift indenfor ret kort tid. For det andet kan produkt på huden øge risikoen for kontaktallergi. Såfremt man får produkt på huden, er der derfor vigtigt at få produktet fjernet hurtigst muligt. Dette gøres let og effektivt ved at skrabe det overskydende produkt af med en Rosenpind eller med en Micro Wipe Stick med Cleaner+.

    ×

    Vælg variant