Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Vi er nomineret til Danish Beauty Award

  Hvert år løber Danish Beauty Award af stablen og vi er enormt begejstrede for at dele nyheden om, at vi er nomineret til "Årets Nye Danske Brand". Denne nominering anerkender nye solide danske brands med gode værdier, og vi er stolte over at være en del af et så inspirerende felt.

  Når vi ser tilbage på den spæde start af The Gel Collections rejse, kunne vi ikke have drømt om en bedre måde at fejre vores første år, end ved at blive anerkendt på denne måde. Nomineringen er en stor milepæl for os, og den er et vidnesbyrd om vores hårde arbejde, vores engagement i innovation og vores passion for at skabe produkter, der både er gode og ansvarlige.

  Uanset udfaldet af Danish Beauty Award, der bliver afholdt den 28. april 2023, er vi allerede overvældede af stolthed og taknemmelighed. Denne nominering har kun givet os yderligere kampgejst til at fortsætte med at innovere og skabe produkter, der skaber nye høje standarder i branchen.

  Dommerpanelet i Danish Beauty Award 2023 består af 13 dommere, som har testet en række af vores produkter fra The Gel Collection. På baggrund af dommernes oplevelse med produkterne, og deres holdning til vores brand, mission og værdisæt, har de nomineret The Gel Collection til "Årets nye danske brand". Hvis du er nysgerrig, kan du finde kategorien med alle de produkter, som dommerne testede lige her.

  Tak, tak og atter tak. Uden jer ville dette ikke have været muligt, så TAK for at være med os hele vejen.

  Team Neglefeber og The Gel Collection