Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Bliv en Del af Neglefebers Eksklusive Community!

  Er du lige så vild med gør-det-selv negle som os? Så er Neglefebers online community, Neglefeber Neglelounge, det perfekte sted for dig! 💅🏼 Kom med i vores fællesskab, fyldt med inspiration, kreativitet og tips fra skønne negleentusiaster som dig selv.

  Hvorfor blive medlem?

  1

  Three nail polish color samples labeled 'Perfect Nude,' 'Soft Blush,' and 'Milky Nude' on a marble background.

  Inspiration & Idéer 🎨

  Udforsk de nyeste trends inden for negle og få masser af inspiration til dine egne kreationer. Del dine mesterværker med os og lad dig inspirere af andres fantastiske designs. Der er altid nye spændende idéer at udforske.

  2

  Four women laughing together in a casual, friendly setting.

  Støtte & sammenhold 🤝

  Har du det mindste spørgsmål? Vores community er her for dig! Få personlig hjælp og råd fra andre medlemmer, der elsker Neglefeber-produkter lige så meget som du gør. Sammen skaber vi et støttende fællesskab.

  3

  Applying pink nail polish to finger using a modern, clear-cuticle guard tool.

  Tips & Tricks 📝

  Få adgang til personlige teknikker og anbefalinger fra andre negleentusiaster. Vi deler vores bedste tips til at opnå salonkvalitet derhjemme, fra perfekte påføringer til kreative designs. Sammen gør vi hinanden bedre med tricks.

  4

  Close-up of a nail polish brush applying pink gel to the bottle rim.

  Særlige Tilbud 🎁

  Bliv blandt de første til at høre om nye produkter, eksklusive rabatter og spændende konkurrencer. Som medlem af vores community får du nemlig adgang til særlige fordele, der ikke er tilgængelige andre steder.

  BLIV MEDLEM GRATIS HER

  Hvad siger medlemmerne?

  "Jeg elsker Neglefeber Neglelounge! Jeg har fået så mange gode idéer og tips fra andre medlemmer. Det føles som et kæmpe fællesskab og jeg har virkelig løftet mit niveau🌟💅🏼 Det er het vildt hvor meget sparring og deling af erfaringer kan gøre!"

  Emma

  "Det bedste ved gruppen er den støtte og opbakning, man får. Uanset om man er nybegynder eller erfaren, er der altid nogen, der er klar til at hjælpe og inspirere. Jeg har også fået eksklusive rabatter og tilbud, som jeg ellers ikke ville have kendt til🎉"

  Sofie

  "Neglefebers community er fantastisk! Jeg har mødt så mange søde mennesker og fået masser af inspiration til mine negledesigns 💖  Det er skønt at kunne dele sine egne kreationer og få feedback fra andre negleentusiaster."

  Maja

  BLIV MEDLEM GRATIS HER

  3 hurtige om vores community 💅🏼

  BLIV MEDLEM GRATIS HER