Du har tilføjet en vare til kurven

Total

    Tilbage til butikken
    Se kurv
    Estimeret levering

    21FREE kollektionen og allergi

    Vi får jævntligt spørgsmål vedrørende vores 21FREE produktlinje fra The Gel Collection, i forhold til om de er "allergivenlige" og om brugen af dem er "risikofri". Disse spørgsmål er helt essentielle og fortjener en dybdegående forklaring for at give et detaljeret og nuanceret svar.

    Er 21FREE produkterne "allergivenlige"?
    På nuværende tidspunkt findes der ikke UV-hærdende negleprodukter på markedet, som er fri for allergirisiko. Dette skyldes, at hovedingrediensen i ethvert UV-hærdende negleprodukt er akrylater - en ingrediens, der kan udløse allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Det er dog vigtigt at huske på, at ikke alle negleprodukter er ens. Risikoen for allergi kan variere meget afhængigt af typen af akrylat, hvor høj koncentrationen af akrylatet er, og hvordan produktet anvendes. Det betyder altså, at der er forskel på hvilket brand du vælger. 

    Vores indsats mod at sikre et stærkt fokus på sikkerhed indebærer:

    • Selektion af akrylater:
      Vi vælger omhyggeligt akrylater med den mindste risiko for allergi, ved at prioritere store molekyler, som er mindre tilbøjelige til at trænge igennem huden.

    • Lavest mulig akrylatkoncentration:
      Vi stræber efter lavest mulig akrylatkoncentration for at minimere eksponeringen og dermed risikoen for allergi.

    • Effektiv hærdningsproces:
      Vi sikrer, at vores produkter og UV-lamper er nøje afstemt for at garantere fuldstændig hærdning, hvilket er afgørende for at reducere allergirisiko.

    • Kundeuddannelse:
      En central del af vores sikkerhedsindsats er at uddanne vores kunder i korrekt anvendelse af produkterne gennem omfattende teoribøger, videoguides, og direkte support.

    • Transparent kommunikation:
      Vi er forpligtede til at informere om ingrediensernes indhold og potentielle risici, understøttet af etikettering og dybdegående uddannelsesmaterialer.

    Det må dog ikke forveksles med, at produkterne er "allergivenlige". Når man vælger at benytte sig at UV-hærdende negleprodukter, accepterer man samtidig en vis risiko for, at en allergisk reaktion kan opstå. Det samme gør sig gældende når man vælger at benytte sig af helt normale forbrugerprodukter såsom parfumer, rengøringsmidler og kosmetik i det hele taget. De fleste er i daglig kontakt med mange produkter, der indeholder allergener.

    For at give en dybere forståelse af vores dedikation til produktsikkerhed, kan du her læse mere om de videnskabelige principper, der ligger til grund for vores produkters udvikling. Det er essentielt at forstå, hvordan vi proaktivt adresserer potentielle allergirisici gennem vores produktdesign og kundeoplysning. Du kan læse mere om de videnskabelige principper, risikoen for at få allergi samt hvordan du selv kan undgå allergi her.


    Om 21FREE-konceptet og allergi
    Vores '21-free' koncept er ikke kun designet til at adressere og udelukke allergener. Det omfatter en samling af ingredienser, som vi aktivt undgår, fordi de kan have en negativ indvirkning på både kroppen og miljøet. Det inkluderer, udover allergener, også hormonforstyrrende stoffer, kræftfremkaldende stoffer, reproduktionshæmmende stoffer, miljøbelastende stoffer osv. '21-free' konceptet handler altså ikke udelukkende om allergi, men er mere et udtryk for, at vi ønsker at være ansvarlige i vores tilgang til produktudvikling generelt. Du kan læse mere om de 21 ingredienser, som vi bevidst undgår, lige her.

    Sammenfattende findes der ikke UV-hærdende negleprodukter på markedet, der kan betegnes som "allergivenlige". At anvende disse produkter indebærer en vis risiko for allergiske reaktioner, skønt risikoen er meget lav. Det er derfor vigtigt at anvende produkterne i overensstemmelse med vejledningerne for at minimere denne risiko yderligere. Husk de råd, der er nævnt i vores blogpost om allergi her, for hvordan du kan reducere risikoen for allergi og følg altid de anbefalede brugsanvisninger nøje.

    ×

    Vælg variant