Du har tilføjet en vare til kurven

Total

    Tilbage til butikken
    Se kurv
    Estimeret levering

    ALT OM DEN MANUELLE NEGLEFIL

    Alt du skal vide om den manuelle neglefil
    Den manuelle neglefil er et af de vigtigste redskaber for at kunne skabe en holdbar og smuk negl. I dette blogpost, vil vi beskrive funktionerne ved de forskellige funktioner og former for file.

    Gritt

    Ordet grit indikerer grovhed og beskriver hvor mange sandkorn og størrelsen af sandkornene, som er til stede på filen. Grit går fra fin til grov, og indikeres med tal. Jo lavere nummeret er, jo grovere er filen. 

    Buffer

    Buffer har, ligesom standard filene, forskellig grit, de er dog nummeret lidt anderledes. Grovheden er på ingen måde den samme som ved standard filene, trods nummeret er det samme. Grundet bufferen er lavet af et blødere og mere fleksibelt materiale, er de mere skånsomme, trods den høje grit.

    Bufferen bruges til at minimere ridserne/fordybningerne i det påførte produkt, hvad end det er Builder Gel eller Polygel, og polere neglen til en glat overflade. 

    Bufferen kan også bruges til prep af den naturlige negl.

    Vores neglefile:

    Hos Neglefeber har vi udviklet vores egne neglefile, af skabt af de bedste materialer, for at sikre en lang holdbarhed og god filekvalitet. Den er behagelig at holde om, har en optimal flexibilitet samt filer med høj præcision.

    Alle vores file er naturligvis vaskbar og tåler alle former for desinficering - selv under rindende vand taber den hverken kornene eller begynder at rynke.

    Former

    Der findes forskellige former af neglefile. Neglefilens form har som sådan ikke betydning for brugen, det handler mest om hvad man godt kan lide at arbejde med. Dog er der nogle former som har en fordel.
    Vi har skabt forskellige file, og du kan finde dem her

    Vores neglefile fås i gritt; 100/180, 220/240 og 320/320

    Grit 100 (grov) har flere forskellige funktioner. Den er god til at forme og tilfile hårde produkter såsom Builder Gel og Polygel, samt aftagning af produkt.

    Grit 180 (medium/fin) er ideel til skønsom fjernelse af gelpolish, let tilfiling af neglen. Denne grit kan med største forsigtighed også bruges til at lave en mere grundig prep af den naturlige negl, hvis man oplever problemer med løft af produkt. Derudover er god til at finjustere formen på hårde produkter som Builder Gel og AcrylicGel eller aftage bløde produkter såsom Gel Polish.

    Grit 220 (fin) er god til at lave det man kalder for et "overfladegitter" i den naturlige negl inden påførsel af produkt for at optimere holdbarheden. 

    Grit 240 (fin) er god til at file de sidste detaljer af formen på hårde produkter som Builder Gel og AcrylicGel. Både 220 og 240, er særlig ideel til skønsom prep af den naturlige negl, og polering af den støbte negl.

    Grit 320 (ekstra fin) er god til det helt fine og præcise filearbejde. Dette kan f.eks. være at poleringen af neglen eller tilfile detaljer på naturneglen inden Gel Polish. 

    Vores buffer fås i gritt: 100/180 og 220/280

    Grit 100 er god til at buffe overfladen af hårde produkter som Builder Gel og AcrylicGel.

    Grit 180 er god til det samme, men kan også bruge til at buffe overfladen på lidt blødere produkter såsom Rubber Base.

    Grit 220 og 280 er begge gode til at udjævne overfladen af enten naturneglen eller et produkt, såfremt man kan se, at der er små ujævnheder. F.eks. er den rigtig god til at udjævne eventuelle små fibre der stikker op af Fiber Base.

    Vores træfil er lidt speciel, dens kerne af træ sikrer en yderst tynd tykkelse (2mm), hvilket gør filning af lower arch (udersiden af neglen) væsentlig lettere.

    For at give dig flexibilitet i dit filearbejde, tilbyder filen to forskellige grovheder; nemlig grit 180 (medium) og grit 220 (fin). Grit 180 er god til f.eks. at file lower arch efter påførsel af hårde produkter som Builder Gel eller AcrylicGel. Grit 220 er god til at file lower arch på naturneglen.

    Derudover har vi fået vores mini neglefile. Dens lille størrelse gør den perfekt til at have med på farten - uanset om det er på kontoret, på rejsen eller noget helt tredje. Her findes to modeller: 100/180 og 180/220. Ovenstående står en forklaring på, hvad de forskellige grits er gode til, dette gælder også vores mini file. 

    NB.

    Nye neglefile har skarpe kanter og sider. Dette kan skære ned i huden. Derfor er det vigtigt man altid fjerner de skarpe kanter. Dette gøres ved at kører en gammel brugt neglefil henover de skarpe kanter.

    ×

    Vælg variant