Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Inden du går i gang, med at lave smukke negle derhjemme


  VELKOMMEN TIL NEGLEFEBER OG VORES EGET BRAND THE GEL COLLECTION

  Hos Neglefeber går vi meget op i, at du får en god oplevelse med dine negleprodukter – både på kort og på lang sigt. Vi gør os utrolig umage for at levere de bedste produkter, den bedste service samt at gøre almen viden omkring korrekt negleteknik tilgængelig for alle. På baggrund af dette, har vi udarbejdet en lang række udførlige videoguides, en dybdegående teoribog og en masse andet læringsmateriale, som bidrager med gode råd og vejledning til dig, der ønsker at lave dine egne negle derhjemme.

  Hele vores store læringsunivers er bygget op omkring vores eget brand The Gel Collection, som er en kollektion af negleprodukter, der er fri for 21 typer af skadelig kemi – uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. The Gel Collection kombinerer altså topkvalitet med et 21FREE koncept, hvilket betyder, at alle produkter er 100 % fri for hema, di-hema, mehq, parabener, formaldehyd, toluen, sulfater og mange flere skadelige og uønskede ingredienser. Derudover er alle produkterne gjort ekstra skånsomme for neglen, da alt fra Gel Polish til Builder Gel og Polygel kan aftages med Fast Acetone Remover. Sidst men ikke mindst er der tilsat mineraler for at give ekstra styrke og holdbarhed. Med de nye produkter fra The Gel Collection går vi altså forrest på markedet og bliver de første, der leverer en formular af denne kaliber. Vi vil vove at påstå, at det er det bedste alternativ på markedet, hvis man går op i at undgå så meget skadelig kemi som muligt og ønsker at holde sine naturlige negle sunde og stærke.

  Inden du går igang

  Inden du går i gang med din neglebehandling, er der en række punkter du skal gennemgå for at tilpasse behandlingen specifikt til dig. Disse punkter er vigtige både i forhold til at sikre optimal holdbarhed og en neglebehandling, der ikke er til skade for dig.

  1. Få styr på din basisviden

  • Læs de relevante teoriafsnit i teoribogen igennem.
  • Find de step-by-step-guides, som er relevante for dine valgte produkter og læs dem igennem.
  • Find de tilhørende videoguides på www.neglefeber.dk og se dem igennem. Videoerne er et rigtig godt supplement til det skriftlige, eftersom de visuelt gennemgår alle trin af din neglebehandling. Du kan også med fordel se dem samtidig med, at du laver dine negle.

  2. Klargør dit negleudstyr

  • Find alt det negleudstyr frem, som du skal bruge.
  • Stil udstyret frem, så det er let at komme til under din neglebehandling. Sid gerne et sted med godt lys og hvor du kan sidde optimalt, så du kan bruge dine hænder ordentligt. Hav eventuelt din kaffe og tv-serie parat, så du ikke skal afbryde neglebehandligen undervejs.
  • Sørg for, at alt udstyr er rengjort og desinficeret. Se side 20 i teoribogen eller i vores online læringsunivers her.

  3. Undersøg dine negle

  • Identificér din negletype. Se side 5 i teoribogen.
  • Identificer din negleform og vokseretning hvis du skal forlænge eller forstærke. Se side 12 i teoribogen.
  • Undersøg, om du har nogen negleskader eller sygdomme. Se side 26 i teoribogen.

  4. Udfør din neglebehandling