Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Step-by-Step: Forlængelse med Soft Gel Press On Tipper
  KORT OM SOFT GEL PRESS ON TIPPER

  De nye Soft Gel Press On Tips fra The Gel Collection, er de nyeste og letteste tipper til at lave negleforlængelser. De er produceret af rigtig gelé, der blot er forhåndshærdet i den helt perfekt form - og så holder de 3-4 uger!

  I modsætning til det klassiske tip-system, så dækker Press On Tipper hele neglen. Der er derfor ikke behov for at bygge neglen op med hverken Builder Gel eller Polygel efterfølgende. Du behøver blot at påsætte tipperne og afslutte med en Gel Polish farve efter eget valg.

  Vores Soft Gel Press On Tips er yderst skånsomem for neglen, idet de er enormt lette at opløse i Fast Acetone Remover. Du kan derfor fjerne dem helt ubesværet og du undgår du at slide selv det mindste på naturneglene.


  STEP-BY-STEP TIL GUIDE TIL SOFT GEL PRESS ON TIPPER


  1) Find den rigtige størrelse tipper

  Det er vigtigt, at press on tipperne passer perfekt til neglene og hverken presser på eller hiver i den naturlige negleform. En for stor press on-tip vil gå ud over neglens kanter og/eller have en bredere c-kurve (bue) end den naturlige negl. En for lille press on-tip vil ikke dække hele neglen og/eller have en smallere c-kurve end den naturlige negl.

  Den perfekte press on-tip passer nøjagtigt fra side til side uden at have en for bred eller smal c-kurve og vil derfor hverken hive i eller presse på neglen. Hvis man ikke kan finde en tip, der passer perfekt med både sider og c-kurve, kan man vælge en tip, der som udgangspunkt er for stor, men som passer med c-kurven. Derfra kan tippen files til, så den også passer perfekt med neglens sider og formen på neglebåndet. 

  2) Fil indersiden af alle tipperne, og rens med Cleaner+
  For at Press on tipperne kan hæfte til neglen, skal der skabes en ru underside på alle tipperne. Dette gøres med 100-siden af en 100/180 grit fil. Det er vigtigt, at hele det område, som skal sidde på den naturlige negl, bliver gjort ru. Hvis man har en elektrisk neglefil, kan man i stedet file indersiden af tipperne til med f.eks. en grit 100 eller 180 grit sandrulle. Den rundede form på bitten gør det ekstra let og effektivt at file undersiden af tipperne. Rens afslutningsvist tippen fri for støv med en Fnugfri Wipe mættet med Cleaner+.

  3) Udfør en effektiv prep
  Se korrekt fremgangsmåde i step-by-step-guiden for prep.

  4) Påfør Base Coat, og hærd i 60 sekunder
  Sørg for, at Base Coat “gnubbes” godt ind i neglen. Dette gøres ved at presse penslens spids ned i neglepladen med en skubbende bevægelse. Det er vigtigt ikke at få for meget produkt på penslen, da neglen kun skal dækkes af et helt tyndt lag. Husk også at forsegle den frie kant. 

  Bemærk, at der vil være et sticky layer i Base Coat efter hærdning. Sticky layer er et ganske tyndt lag af uhærdet produkt, som skal sikre, at det næste lag har noget at hæfte sig fast i. Sticky layer er nødvendigt og helt normalt. Det må ikke fjernes.

  5) Påfør og fastgør Press On Tipperne i MINI Dual LED Flash-lampen i 30-60 sekunder
  Påfør en passende mængde Press On Gel Glue på indersiden af tippen. Undgå at placere lim helt ud til kanterne, da dette i så fald vil flyde ud i neglebåndene, når tippen sættes på neglen. Placer tippens kant ved neglebåndskanten. Herfra bevæges tippen nedad over resten af neglen, så tippen skubber den passende mængde Press On Gel Glue ud på hele neglepladen under tippen.

  Når tippen sidder korrekt, føres den forsigtigt ind under MINI Dual LED Flash-lampen, mens man bliver ved med at holde den korrekt placeret med den anden hånd. Det er vigtigt, at man holder på spidsen af tippen, så man ikke dækker for UV-lyset. Efter 30-60 sekunder bør tippen sidde fast med en overfladisk hærdning, og tippen kan nu slippes. Gentag denne proces med alle fem negle.

  TIP
  Hvis man uheldigvis har påført for meget Gel Glue, og det flyder ud over tippens kanter, er det vigtigt at få fjernet det på en effekt måde. Et tip til at korrigere for Gel Glue ud over kanterne er, at når tippen har været under MINI Dual LED Flash lampen i 5-10 sekunder, så tages hånden ud, hvorefter man let kan skrabe det halvbløde Gel Glue væk fra huden. Efter 5-10 sekunder er limen nemlig ikke helt hærdet, og det kan derfor let trækkes af i et helt stykke - uden at være for stift. 

  Hvis der modsat opstår lufthuller under tippen, skyldes det ofte for lidt påført Gel Glue - eller at man har valgt en for lille tip ift ens c-kurve. I det tilfælde, at der opstår lufthuller under tippen, skal man fjerne tippen og forsøge at påføre en smule mere Gel Glue. Hvis der stadig opstår luftbobler under tippen, skal der findes en ny tip, som passer bedre med den naturlige negls c-kurve.

  6) Gennemhærd i den store Dual LED Flash UV-lampe i 60 sekunder
  Når alle fem negle har fået påført tipper og er blevet overfladehærdet i MINI Dual LED Flash-lampen, skal de gennemhærdes i en af de store Dual LED Flash UV-lampe i 60 sekunder.

  7) Fil form, længde og overgang til
  Såfremt man ønsker det, kan man tilpasse tippernes længde og form. Dette kan f.eks. gøres med 180-siden af en 100/180 grit fil. For nogen vil det også være nødvendigt at file overgangen fra tippens kant til neglebåndet lidt til, så overgangen bliver mere jævn. Dette kan gøres forsigtigt med f.eks. en 320 grit fil eller en 320 grit sandrulle på en elektrisk neglefil.

  8) Skab en grovhed på tippens overfladen
  Da Soft Gel Press On Tips er helt glatte, er det vigtigt at skabe en let grovhed i overfladen af tipperne, så Gel Polish-farven har noget at hæfte fast på. Grovheden kan f.eks. skabes med 100-siden af en 100/180 grit buffer.

  9) Fjern støv med en Fnugfri Wipe og Cleaner+
  Gør en Fnugfri Wipe våd med Cleaner+, og tør neglen fri for støv.

  10) Påfør første lag Gel Polish-farve og hærd i 60 sekunder
  Ved påføring af Gel Polish-farve er det vigtigt at lægge helt tynde lag. Tykke lag kan give rynker i overfladen, ujævn farve eller forblive uhærdet. En god huskeregel er, at hvis ens Gel Polish flyder ned i neglebåndet, er det fordi, man har lagt for tykt et lag. 

  1. Farvepigmenterne i Gel Polish-farver kan falde til bunds over tid. Derfor skal farven blandes inden brug. Undgå at ryste flasken, da dette kan skabe luftbobler. Den bedste måde at blande Gel Polish-farver på er ved at vende bunden i vejret på flasken og placere den mellem to flade hænder. Dernæst rulles flasken frem og tilbage i hænderne.
  2. Dyp penslen i flasken og tør det meste af Gel Polish-farven af på indersiderne af flaskens hals. Skrab dernæst en lille perle af Gel Polish-farve op fra siden af flaskens hals.
  3. Placer penslen midt på neglen, og skub farven ned mod neglebåndet. Sørg for at penslen er bag ved farven i en vinkel, der er forholdsvist vandret med neglen. Når farven er placeret så tæt på neglebåndet som muligt (uden at ramme neglebåndet), trækkes farven lodret ned hen over resten af neglen.
  4. Påfør Gel Polish-farve på spidsen af neglen.
  5. Løft penslen fra neglen, og placer den nu i midten af neglen helt oppe ved neglebåndet. Træk derefter farven ud mod højre side og hele vejen ned langs neglen. Gentag det samme i venstre side.
  6. Når Gel Polish er påført på alle fem negle, skal de hærde 60 sekunder i UV-lampen.


  Hvis man har svært ved at lave en skarp farvekant, som ligger helt tæt op ad neglebåndet (uden at ramme huden), kan man med fordel bruge en tynd Nail Art-pensel til at skubbe farven lidt længere op mod neglebåndet.
   

  11) Påfør andet lag Gel Polish-farve og hærd i 60 sekunder
  Påfør med samme fremgangmåde som beskrevet i forrige step.

  12) Påfør Top Coat og hærd i 60 sekunder
  Top Coat påføres efter samme metode som Gel Polish-farve. Den er “No Wipe”, hvilket betyder, at den ikke har et sticky layer (et tyndt klistret lag) efter hærdning. Det er altså ikke nødvendigt at rense med Cleaner+.

  13) Afslut med negleolie
  Vask hænder, og påfør negleolie. Olien skal påføres både ved neglebåndet og under neglen. Læs mere om daglig neglepleje på vores blog.