Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Studentermedhjælper til kampagne- og influenceraktiviteter

  Har du lyst til at være en del af en dynamisk og hurtigt voksende scaleup, og er du interesseret i at opbygge og drive et mikro-influencernetværk samt arbejde med marketingkampagner? Så er du måske den studentermedhjælper, vi leder efter hos Neglefeber.

  Dine primære opgaver
  Som studentermedhjælper vil du få en central rolle i både udviklingen og eksekveringen af vores influencer- og marketingstrategier samt assistere i planlægningen af vores marketingkampagner. Dine opgaver vil bl.a. inkludere:
  • Opbygning og ledelse af et mikro-influencer community: Aktivt involveret i oprettelsen, udviklingen og kontinuerlig optimering af et engageret mikro-influencer community, der styrker vores tilstedeværelse og vækst.

  • Rapportering og udvikling af mikro-influencer community: Overvågning af communityets præstationer, udarbejdelse af detaljerede rapporter og implementering af strategier for løbende forbedring og vækst.

  • Planlægning, koordinering og eksekvering af influencerevents: Organisere og gennemføre events, der fremhæver og styrker samarbejdet mellem os og vores mikro-influencere.

  • Assistere med koordinering og eksekvering af vores store generelle marketingkampagner: Understøtte planlægning og implementering af omfattende marketinginitiativer for at maksimere brandeksponering og engagement.

  • Ad hoc-opgaver: Fra tid til anden vil du også blive bedt om at påtage dig forskellige ad hoc-opgaver. Disse kan variere, men vil altid være med det formål at vi som brand når vores mål og deadlines på tværs af organisationen.


  Kvalifikationer
  • Du er studerende inden for marketing, kommunikation, digital medier, projektledelse eller lignende.
  • Du har gerne erfaring med sociale medier og en stærk interesse for influencer marketing.
  • Du har gode koordinerende egenskaber og elsker at have mange bolde luften.
  • Du har en indre ild og interesse for at være med på en spændende iværksætterrejse.
  • Du skal kunne tale og skrive flydende dansk og engelsk.


  Hvad vi tilbyder

  • En unik mulighed for at få praktisk erfaring i en hurtigt voksende scaleup.
  • Stor mængde af ansvar af både strategisk og hands-on karakter.
  • Fleksible arbejdstider, der passer til dit studie.
  • Et fantastisk team med stærkt sammenhold, hvor dine ideer og bidrag værdsættes og gør en forskel.
  • Et dynamisk og støttende arbejdsmiljø med plads til personlig og faglig udvikling.


  Hvad kan du forvente?
  Neglefeber er en scaleup-virksomhed, der på kort tid er vækstet helt enormt. I 2023 vandt  vi bl.a. E-handelsprisen for “Bedste nye e-handelsvirksomhed” som Dansk Erhverv står bag og blev nomineret som “Årets nye Danske brand” af Danish Beauty Award – og vi har planer om at føre væksten videre på samme niveau. Derfor har vi brug for en studentermedhjælper der kan bidrage til vores vækstrejse.
  Hos Neglefeber bliver du en del af et dedikeret team på otte kollegaer, der alle er drevet af passionen for at skabe det bedste negleunivers. Vi arbejder i et energisk, hyggeligt og personligt miljø, hvor fokus er på, at du skal føle dig glad og motiveret, når du går på arbejde.

  Vi er stærkt overbeviste om, at de bedste resultater opnås, når vi har frihed til at tænke kreativt og arbejde selvstændigt inden for vores opgaveramme. Derfor har vi skabt et arbejdsmiljø, hvor du får masser af frihed og fleksibilitet til at forme dit arbejde, så det passer til dine styrker og interesser.

  Selvom vi er et lille team, har vi store ambitioner og arbejder konstant på at vokse og forbedre os. Dette betyder, at vi altid er åbne for nye idéer og initiativer, og at du vil have rig mulighed for at præge din rolle og dagligdag.

  Vi prioriterer teamwork højt og har en stærk tro på, at vi når længere ved at hjælpe hinanden. Dette betyder, at du kan forvente en støttende atmosfære, hvor vi alle arbejder sammen mod vores fælles mål. Hos Neglefeber er ingen opgave for stor eller for lille - vi løfter i flok og fejrer vores succeser sammen.

  Arbejdstid og sted
  Vi forventer, at du kan arbejde ca. 15 timer om ugen, med mulighed for mere. Vi er fleksible med hensyn til arbejdstid og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine studiekrav. Dog forventer vi, at du kan møde ind på kontoret mindst 2 gange om ugen, så du kan blive en integreret del af vores team og fællesskab. Dertil at du kan deltage på events og arrangementer udenfor normal arbejdstid.
  Vores kontor er beliggende i Hørsholm (forholdsvist tæt på motorvejsafkørslen), men det er muligt, at vi rykker tættere på København inden for det næste års tid.

  Løn og samtaler
  Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi lukker for nye ansøgninger den 12. december. Samtaler bliver afholdt løbende i december. 

  Sådan ansøger du
  Såfremt du mener, at rollen vil være dit absolut drømmejob, så gør du blot følgende:
  1. Skriv en mail til signe@neglefeber.dk med emnefeltet “Ansøgning til studentermedhjælper - (Indsæt dit fulde navn)”. Husk også at angive præcis hvilken stilling du ansøger til, da vi pt søger flere studentermedhjælpere på samme tid.

  2. Vedhæft dit fulde CV

  3. Vedhæft en videoansøgning (på max 3 minutter) hvor du besvarer følgende spørgsmål:
  • Hvorfor mener du, at rollen er dit drømmejob?
  • Hvad mener du, at du vil kunne bidrage med hos Neglefeber?
  • Har du erhvervs- eller studieerfaring der er relevant?
  • Tilføj gerne anden information, som du mener, at vi bør vide om dig.


  BEMÆRK! Ansøgninger uden video bliver ikke besvaret og bliver ikke taget i betragtning.

  Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte founder Signe på signe@neglefeber.dk.