Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Step-by-step: Forstærkning med Rubber Base


  KORT OM RUBBER BASE

  Rubber Base giver en forstærkning til naturneglene. Det kan bruges som en forstærkende bund under Gel Polish farve eller bruges alene som en smuk naturlig forstærkning. Konsistensen er forholdsvist flydende og skal “flydes” på neglen i et raskt tempo. Det kommer dog i en flaske, så påføring er ret nem og enkel.

  Man behøver ikke at aftage Rubber Base. Det kan i praksis sagtens blive siddende på neglene måned efter måned. Neglen er ikke levende og har ikke brug for luft, så længe, at man sikre god neglepleje med negleolie jævntligt. Rubber Base bør i stedet opfyldes ca. hver 3. uge for at sikre, at opbygningen af neglen forbliver i balance og neglene sunde og stærke. Lær mere om opfyldning her.

   

  STEP-BY-STEP GUIDE TIL AT FORSTÆRKE MED RUBBER BASE

  1) Udfør en effektiv prep
  Se korrekt fremgangsmåde i step-by-step-guiden her.


  2) Påfør Hard Base Coat, og hærd i 60 sekunder
  Sørg for, at Base Coat “gnubbes” godt ind i neglen. Dette gøres ved at presse penslens spids ned i neglepladen med en skubbende bevægelse. Det er vigtigt ikke at få for meget produkt på penslen, da neglen kun skal dækkes af et helt tyndt lag. Husk også at forsegle den frie kant. Læs mere om forsegling af den frie kant på side 11 i Teoribogen, eller på vores blog.

  Bemærk, at der vil være et sticky layer i Base Coat efter hærdning. Sticky layer er et ganske tyndt lag af uhærdet produkt, som skal sikre, at det næste lag har noget at hæfte sig fast i. Sticky layer er nødvendigt og helt normalt. Det må ikke fjernes.


  INFO:
  Hard Base Coat forbedrer hæftningen til den naturlige negl, hvilket i sidste ende øger produktets holdbarhed. Det er dog muligt at undlade Hard Base Coat under Rubber Base for at muliggøre en endnu hurtigere soak off aftagning, men vær opmærksom på, at dette kan påvirke holdbarheden.


  3) 
  Lav et slip layer med Rubber Base
  For at sikre en naturlig fordeling af Rubber Base på neglen, skal der først laves et 'slip layer', som fungerer som en slags 'glidebane' for det næste lag af Rubber Base. Et 'slip layer' skabes ved at pensle et tyndt lag Rubber Base over hele neglen og ud over den frie kant. Det er vigtigt at sikre, at dit 'slip layer' fordeles jævnt over hele neglen og ikke rører huden, da det næste lag af Rubber Base vil flyde ud til de områder, hvor 'slip layer' er blevet påført. Slip layer skal ikke hærdes.


  4) Forstærk neglen med Rubber Base, og hærd i 60 sekunder
  Når neglen forstærkes, er det vigtigt for bl.a. holdbarheden, at være opmærksom på, at man får skabt en korrekt form med apex og styrkepunker. Læs mere om korrekt opbygning fra side 13.

  1. Tag en lille perle af Rubber Base op på penslen.

  2. Placér perlen midt på neglen et par millimeter fra neglebåndet. Pres blidt perlen ned mod neglebåndsområdet og rundt langs hele neglebåndets kant. Det er vigtigt, at man ikke rammer huden på noget tidspunkt.

  3.Træk nu det overskydende produkt væk fra neglebåndsområdet, og fordel det rundt på resten neglen i en langsom og glidende bevægelse ned mod neglens spids. Husk ligeledes at glide produktet helt ud på spidsen af neglen.

  4. Vend neglen på hovedet, så produktet kan trække ned mod midten og danne en apex - altså neglens styrkepunkt. Såfremt apex og den korrekte negleform ikke flyder i position af sig selv, kan formen hjælpes på plads med en pensel. Læs mere om korrekt opbygning i teoribogen fra side 13.

  5. For at sikre, at formen, som netop er blevet opbygget, ikke glider ned i neglebåndet, kan man benytte Flash Cure-programmet (10 sekunders blik) på UV-lampen.

  6. Når alle fem negle er opbygget, skal de gennemhærdes i 60 sekunder i UV-lampen. Når Rubber Base hærder, vil nogle opleve en brændende fornemmelse i neglene. Dette er helt normalt og skyldes, at molekylerne i geléen trækker sig sammen. I disse tilfælde kan man i stedet gennemhærde neglene i UV-lampens Low Heat Mode (90 sekunder) som gradvist øger UV-lysets effektivitet og mindsker dermed den brændende fornemmelse.

  5) Wipe sticky layer af med Cleaner+
  Gør en Fnugfri Wipe våd med Cleaner+, og tør neglen fri for sticky layer (det klistrede lag).


  6) Fil formen til for at perfektionere opbygningen
  For at perfektionere neglens form, og for at skabe en glidende overgang til den naturlige negl, files formen til. Dette kan f.eks. gøres med en 100/180 grit neglefil og/eller med en elektrisk neglefil. Ved brug af den elektriske neglefil, kan der f.eks. bruges en sandrulle med grit 100 til 180 eller en bit med grovhed fin til ekstra fin. Afslut med at buffe hele neglens overflade med en 100/180 grit buffer.

  Det er vigtigt, at der ikke files for meget på lower arch (undersiderne af neglene) eller den frie kant (spidsen af neglen). I så fald risikerer man at fjerne forseglingen ved overgangen fra naturnegl til produkt. Overfilning på disse områder kan medføre lift og dårlig holdbarhed. Det er også vigtigt, at der ikke files for langt ind, så naturneglen kommer til syne igennem produktet. Dette vil nemlig gøre, at produktets styrkepunkt ikke længere er robust, og neglen vil derfor med stor sandsynlighed lifte eller knække med tiden (dette gælder naturligvis ikke, hvis man arbejder med et gennemsigtigt produkt).


  7) Fjern støv med en Fnugfri Wipe og Cleaner+
  Gør en Fnugfri Wipe våd med Cleaner+, og tør neglen fri for støv.


  Hvis man ønsker Gel Polish-farve ovenpå sin Rubber Base, skal det påføres inden Top Coat.


  8) Påfør Top Coat og hærd i 60 sekunder
  Top Coat påføres efter samme metode som Gel Polish-farve. Den er “No Wipe”, hvilket betyder, at den ikke har et sticky layer (et tyndt klistret lag) efter hærdning. Det er altså ikke nødvendigt at rense med Cleaner+.


  9) Afslut med negleolie
  Vask hænder, og påfør negleolie. Olien skal påføres både ved neglebåndet og under neglen. Læs mere om daglig neglepleje på side 22 i Teoribogen, eller læs mere på vores blog.