Du har tilføjet en vare til kurven

Total

  Tilbage til butikken
  Se kurv
  Estimeret levering

  Step-by-step: Forstærkning med Polygel


  KORT OM POLYGEL

  Polygel er en UV-hærdende gelé, der er forholdsvist tyk og fast i konsistensen. Det kan godt minde en smule om en blød modellervoks. Fordelen ved Polygel er, at den ikke flyder derfra hvor du har lagt den, og man kan derfor bruge alt den tid man behov for til at bygge en flot form uden, at den flyder.

  Man behøver ikke at aftage Polygel. Det kan i praksis sagtens blive siddende på neglene måned efter måned. Neglen er ikke levende og har ikke brug for luft, så længe, at man sikre god neglepleje med negleolie jævntligt. Polygel bør i stedet opfyldes ca. hver 3. uge for at sikre, at opbygningen af neglen forbliver i balance og neglene sunde og stærke. Lær mere om opfyldning her.

  STEP-BY-STEP GUIDE TIL FORSTÆRKNING MED POLYGEL


  1) 
  Klargør pensel
  Penslen klargøres ved at hælde noget Cleaner+ op i en Dappen Dish og dyppe hårene i væsken. Derefter tørres penslen let af i en Fnugfri Wipe, så den ikke er helt gennemblødt. Læs mere om klargøring af pensler på side 25 i Teoribogen, eller på vores blog.

  2) Udfør en effektiv prep
  Se korrekt fremgangsmåde i step-by-step-guiden for prep på side 44 i Teoribogen, eller på vores blog.

  3) Påfør Base Coat, og hærd i 60 sekunder
  Sørg for, at Base Coat “gnubbes” godt ind i neglen. Dette gøres ved at presse penslens spids ned i neglepladen med en skubbende bevægelse. Det er vigtigt ikke at få for meget produkt på penslen, da neglen kun skal dækkes af et helt tyndt lag. Husk også at forsegle den frie kant. Læs mere om forsegling af den frie kant på side 11 i Teoribogen, eller på vores blog.

  Bemærk, at der vil være et sticky layer i Base Coat efter hærdning. Sticky layer er et ganske tyndt lag af uhærdet produkt, som skal sikre, at det næste lag har noget at hæfte sig fast i. Sticky layer er nødvendigt og helt normalt. Det må ikke fjernes.

  4) Forstærk neglen med Polygel, og hærd i 60 sekunder
  Når neglen opbygges, er det yderst vigtigt for bl.a. holdbarheden, at være opmærksom på, at man får skabt en korrekt form med apex og styrkepunker. Læs mere om korrekt opbygning fra side 13 i Teoribogen, eller på vores blog.

  Polygel er en forholdsvis fast masse, som bedst formes med en pensel fugtet med Cleaner+. Hvis ikke penslen er fugtet med Cleaner+, vil produktet klistre til penslen, og det vil blive svært at arbejde med. Undervejs i opbygningen skal penslen altså løbende dyppes i en Dappen Dish med Cleaner+ og derefter tørres let af i den Fnugfri Wipe. Derudover formes Polygel bedst ved at lave duppende bevægelser i stedet for normale penselstrøg.

  1. Tag en lille perle af Polygel op med en Polygel Spartel, og placér den midt på neglen et par centimeter fra neglebåndet. Mængden af Polygel skal gerne kunne dække hele neglen.

  2. Fugt penslen i Cleaner+ og dup blidt perlen med Polygel ned mod neglebåndsområdet og rundt langs hele neglebåndets kant. Det er vigtigt, at man ikke rammer huden på noget tidspunkt.

  3. Dup nu det overskydende produkt væk fra neglebåndsområdet, og fordel det rundt på resten neglen i en langsom og duppende bevægelse ned mod neglens spids. Husk ligeledes at glide produktet helt ud på spidsen af neglen, så den frie kant forsegles. Vær opmærksom på at lave en korrekt opbygning med apex og optimale styrkepunkter. Læs mere om korrekt opbygning fra side 13 i Teoribogen, eller på vores blog.

  4. For at sætte den form fast, som netop er blevet opbygget, kan man benytte Flash Cure-programmet (10 sekunders blik) på UV-lampen fra The Gel Collection. Dette program laver en overfladehærdning, som indkapsler produktet og sørger for, at det bliver siddende, hvor det skal. Det er ikke nødvendigt at bruge Flash Cure-programmet, men det kan give en sikkerhed i, at man ikke kommer til at skubbe neglen ud af form, mens man arbejder videre på de andre negle.

  5. Når alle fem negle er opbygget, skal de gennemhærdes i 60 sekunder i UV-lampen.


  5) Wipe sticky layer af med Cleaner+
  Gør en Fnugfri Wipe våd med Cleaner+, og tør neglen fri for sticky layer (det klistrede lag).

  6) Fil formen til for at perfektionere opbygningen
  For at perfektionere neglens form, og for at skabe en glidende overgang til den naturlige negl, files formen til. Dette kan f.eks. gøres med en 100/180 grit neglefil og/eller med en elektrisk neglefil. Ved brug af den elektriske neglefil, kan der f.eks. bruges en sandrulle med grit 100 eller 180 eller en bit med grovhed fin til ekstra fin. Afslut med at buffe hele neglens overflade med en 100/180 grit buffer.

  Det er vigtigt, at der ikke files for meget på lower arch (undersiderne af neglene) eller den frie kant (spidsen af neglen). I så fald risikerer man at fjerne forseglingen ved overgangen fra naturnegl til produkt. Overfilning på disse områder kan medføre lift og dårlig holdbarhed. Det er også vigtigt, at der ikke files for langt ind, så naturneglen kommer til syne igennem produktet. Dette vil nemlig gøre, at produktets styrkepunkt ikke længere er robust, og neglen vil derfor med stor sandsynlighed lifte eller knække med tiden.

  7) Fjern støv med en Fnugfri Wipe og Cleaner+
  Gør en Fnugfri Wipe våd med Cleaner+, og tør neglen fri for støv.

  Hvis man ikke ønsker Gel Polish-farve oven på sin Polygel, kan man springe direkte til step 13.


  8) Påfør første lag Gel Polish-farve og hærd i 60 sekunder
  Ved påføring af Gel Polish-farve er det vigtigt at lægge helt tynde lag. Tykke lag kan give rynker i overfladen, ujævn farve eller forblive uhærdet. En god huskeregel er, at hvis ens Gel Polish flyder ned i neglebåndet, er det fordi, man har lagt for tykt et lag.

  1. Farvepigmenterne i Gel Polish-farver kan falde til bunds over tid. Derfor skal farven blandes inden brug. Undgå at ryste  flasken, da dette kan skabe luftbobler. Den bedste måde at blande Gel Polish-farver på er ved at vende bunden i vejret på flasken og placere den mellem to flade hænder. Dernæst rulles flasken frem og tilbage i hænderne.

  2. Dyp penslen i flasken og tør det meste af Gel Polish-farven af på indersiderne af flaskens hals. Skrab dernæst en lille perle af Gel Polish-farve op fra siden af flaskens hals.

  3. Placer penslen midt på neglen, og skub farven ned mod neglebåndet. Sørg for at penslen er bag ved farven i en vinkel, der er forholdsvist vandret med neglen. Når farven er placeret så tæt på neglebåndet som muligt (uden at ramme neglebåndet), trækkes farven lodret ned hen over resten af neglen.

  4. Påfør Gel Polish-farve på spidsen af neglen.

  5. Når Gel Polish er påført på alle fem negle, skal de hærde 60 sekunder i UV-lampen.

  6. Løft penslen fra neglen, og placer den nu i midten af neglen helt oppe ved neglebåndet. Træk derefter farven ud mod højre side og hele vejen ned langs neglen. Gentag det samme i venstre side.

  Hvis man har svært ved at lave en skarp farvekant, som ligger helt tæt op ad neglebåndet (uden at ramme huden), kan man med fordel bruge en tynd Nail Art-pensel til at skubbe farven lidt længere op mod neglebåndet.

  9) Påfør andet lag Gel Polish-farve og hærd i 60 sekunder

  10) Påfør Top Coat og hærd i 60 sekunder
  Top Coat påføres efter samme metode som Gel Polish-farve. Den er “No Wipe”, hvilket betyder, at den ikke har et sticky layer (et tyndt klistret lag) efter hærdning. Det er altså ikke nødvendigt at rense med Cleaner+.

  11) Afslut med negleolie
  Vask hænder, og påfør negleolie. Olien skal påføres både ved neglebåndet og under neglen. Læs mere om daglig neglepleje på side 22 i Teoribogen til perfekte negle, eller på vores blog.