Anmeldelse: Mini elektriske neglefile

Der findes mange forskellige elektriske negelfile på markedet. Men hvad kan de? Og hvilken en passer bedst til DIT behov? I denne blog får vi en af vores kunder til at anmelde sortimentet af små "on the go" neglefile.

Vores søde kunde Mathilde Pedersen (@mathildepedersen_) har været så fantastisk at anmelde vores 4 små "on the go" file PenShape, Homepro og Ovalspeed.

Vi håber, at hendes vurdering kan være med til at guide dig i forhold til valget af de forskellige file. 

HOMEPRO
HomePro 
er perfekt både størrelsesmæssigt, men også til hvis man, ligesom mig, laver negle på sig selv og gerne vil have et godt resultat samtidig med, at det skal gå lidt hurtigere med filningen. Jeg synes virkelig den er smarte fordi den kan tage ens shellak godt af og man kan selv styre hastigheden. Den er også kraftig nok til at fjerne Builder Gel og AcrylicGel hvis man altså ikke bruger den alt for ofte. Man kan åbne og lukke den med et kliksystem så bitten sidder virkelig godt fast uden vibrationer. Fantastisk fil til prisen.

OVALSPEED 
OvalSpeed er en fin neglefil. Den er lille let og så kan man selv styre hastighed og retning. Dog har den ikke en åbne-funktion med klik så bitten skal "presses" ned. Dette giver også lidt vibrationer. Den er derfor rigtig god på ferien eller overnatninger, men jeg ville vælge HomePro til mig selv derhjemme. 

PENSHAPE
PenShape er smart fordi den er trådløs. Den er også lille og smart ogligger godt i hånden - og den kan komme med nemt overalt. Den er dog ikke så kraftig og derfor kan den kun bruges til neglebånd og andet småarbejde. Den kan ikke aftage produkter eller lignende.

Som en samlet vurdering er HOMEPRO den bedste af mini neglefilene og det er den jeg klart vil vælge og anbefale.

 

DE SÆRLIGT UDVALGTE